Vadmyra Jr2 møtte Bjarg på lånt kunstgress i Olsvik en våt og tåkete aften.

Det var en spennende kamp som utspilte seg i Olsvik tirsdag 30. august og det var synd ikke flere foreldre og supportere hadde anledning til å stille. Vi får håpe det blir bedre oppmøte når hjemmebanen er ferdig. De stilte fikk med seg en spennende og jevn kamp som bølget begge veier. Bjarg gikk opp i ledelsen 0-1 på straffe. Gode Ingvar Nypan utlignet 10 sekunder før pause så det sto 1-1 når gutta gikk for å få pep talk

I andre omgang økte Bjarg til 1-2 på ett noe forvirrende vis, men mål er som kjent mål.

Avgjørelsen falt i sluttsekundene

Gutta fra Vadmyra lot seg ikke stoppe, de jobbet knallhardt og gikk i taklinger så harde at tankene mine gikk i retning den nye idrettslegevakten som er åpnet i Bergen.

Det ble 2-2 ved Lasse Wedøe Andersen før vi gikk opp i ledelsen 3-2 på mesterlig vis. Målscorer Adrian Hjellestad

Nå var undertegnede sikker på at kampen var vunnet, men i siste sekunder av kampen utlignet Bjarg og kampen endte 3-3. surt men sånn er det bare.

Sporty Vadda-dommer

Alt i alt var det en fartsfylt spennende kamp med mange gode øyeblikk, mye bra spill fra Vadmyra guttene, noe som gleder en supporter. Godt taktisk styrt av trenerne og gode oppmuntrende ord fra sidelinjen og mellom spillerne gjorde kvelden til en gledesaften.

I tillegg til faste Junior 2-spillerne stod Robin Kristoffer Nesse Sagdic i mål og Sander Garvik Kurseth fikk prøve seg ute på banen. Begge klarte seg veldig bra.

Kampens dommer var heller ikke ukjent for oss Vadmyra folk, unge hr. Arlind Devolli dømte godt og sikkert dette litt tøffe oppgjøret. Han stilte som dommer på 15 minutters varsel da opprinnelig oppsatt dommer ikke stilte. Sporty gjort.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here