Småjenter: Første «hjemmekamp»

0

Lørdag formiddag var det duket for Vadmyra sine småjenter sin første «hjemmekamp» på Nygårdsmyren idrettsplass mot Askøy.
Før kampstart så fikk vi beskjed om sykdom på en spiller og noen spillere som var små forkjølet. Det lagde rom for at Natalie Bildøy fikk starte og spille hele kampen som ving og Marikken Solheim Paulsen fikk starte som spiss.

Når kampen startet så var det Vadmyra som styrte kampen for det meste i 1.omgang men vi traff aldri på innsiden av stengene. Etter ca 30 minutter spilt så kommer Askøy med sin scoring. I pausen ble det pep talk og vi gikk ut til 2.omgang. Vi fortsatte slik vi gjorde i 1.omgang mye som gikk utenfor mål. Jentene fortsatte med å presse Askøy.

Men Marikken Solheim Paulsen km innpå banen etter å ha hvilt på benken og fått noen tips til bevegelse fra treneren og sier på vei ut på banen at hun skulle ordne ihvertfall 1 poeng for Vadmyra og det ordnet hun. Hun kommer inn og. I første angrepet vi hadde etter hun kom inn gjorde hun alt riktig nemlig og få en lang tå på ballen og lurte den forbi keeper. 1-1 og masse sjanser til begge lag men stillingen Ble stående 1-1.

Jentene skal fortsette og jobbe på med det gode spillet vi ønsker å spille. Så gleder vi oss til regy cup i Haugesund 23-25 september hvor 2 nye spillere har fått tilbud Idag etter en solid spilt kamp idag. Det er 2006 spillerene Marikken og Natalie.

imageimageimage

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here