Lokalderby for småjentene

0

Vadmyra småjenter 13 fikk besøk av Loddefjord jenter 13 på Nygårdsmyren Idretsplass søndag 11.september 2016.

Det var nylige forhold til å spille kamp i, fin temperatur og spillere som var klare for kamp. Peptalken før kamp start ble spillerne informert om 3 punkter som var i hovedfokus :
1. La ballen gjøre jobben, 2. 1./2. Ball skulle være vår, 3. At jentene måtte begynne å snakke mer på banen. De punktene ble bra utført slik som vi ble enig om.

1.Omgang:
Kampen startet med at Vadmyra startet med hurtig press på Loddefjord og var kjapt i angrep. Loddefjord startet også friskt og var hurtig oppi Vadmyra men etter ca 20 spilte minutter så var luften ute av Loddefjord siden Vadmyra spilte mye ball i laget mens Loddefjord jaget etter uten å få tok i ballen. Vadmyra spilte mye bra fotball som gikk på 1 og 2 touch fra keeper og gjennom alle leddene på banen. Noe som trenerteamet påpekte underveis i kampen. Masse sjangser som ikke ville gå i nettet, det var like før den satt i mål. Men resultatet var 0-0 til pause og Vadmyra styrte kampen.

2.Omgang:
Vadmyra fortsatte der de slapp før pausen, de fortsatte med å spille ball og la Loddefjord løpe. Litt ut i omgangen ble det gjort et grep ved å flytte Celina Hannisdal opp som ving og det viste seg å være en god plan. Hun fosset fremover på banen og trekker inn for å komme til skudd, skuddet går til side for keeper og innenfor stangen. 1-0 til Vadmyra. Videre i omgangen viser Vadmyra at selvom man er sliten så hjelper det å gi det siste vi har. Anna fra 2004 laget fosser frem og går forbi 4-5 Loddefjord spillere før hun avslutter og avsluttingen gikk dessverre i stang og ut men der var en våken Rufeiya Palihati som satte returen og Vadmyra gikk opp til 2-0. Det ble resultatet til slutt.

Slik som kampbildet viste seg så viser det at det jobbes hardt for at jentene i Vadmyra skal få best mulig tilbud og det får jentene igjen for når de spiller slike kamper som idag. Nå skal det jobbes like hardt som det gjøres nå for om 11 dager deltar i Regy cup i Haugesund. Trenerteamet vil fortsette å jobbe for jentene fremover for dette kan bli en gøy høst for jentefotballen i klubben.

Neste kamp er 22.september mot Olsvik/kjøkkelvik. imageimageimageimage

image

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here