Ny kunstgressmatte og nytt bydelderby

0

Ny kunstgressmatte og nytt bydelsderby.

22 september 2016 skulle småjenter 13 spille kamp mot Olsvik/Kjøkkelvik på Fyllingsdalen stadion men fikk beskjed om de var interessert i å innvie det nye gresset på banen. Noe som selvfølgelig interessant etter å ha ventet så lenge med å få spille på Vadmyra banen igjen.

Før kampen var det bare å bære mål inn på banen og stelle i stand 9er banen. Takk til Geir Skogvang og Jan Kåre Nilsen for hjelpen. Og takk til Stian Jensen som tok utfordringen med å dømme kampen siden alle dommerne var enten opptatt med leirskole, skade eller skolearbeid.

1.omgang:
Jentene fra Vadmyra starter kampen med å trille ball som de pleier. Prøver å få spillet til å gå i laget og la Olsvik/Kjøkkelvik løpe etter. Det lyktes vi ikke helt med men det kom seg iløpet av omgangen. Omgangen var utrolig jevn og gøy med masse sjangser. Vadmyra går opp i ledelse ved Jagoda Moczko etter en nydelig gjennombrudds pasning ifra Stina Brahimi. Samme jente dobler ledelsen for Vadmyra etter at Rufeyia Palihati skyter i stang og Jagoda pirker inn scoringen. Så kommer en periode hvor Vadmyra legger seg bakpå og lar Olsvik/Kjøkkelvik styre kampen, det ender med en redusering 2-1 og det er resultatet til pause. Rett før pause banker Kassandra Knapstad til med en suser som smeller i tverrligger og ut igjen.

2.omgang:
Jentene våknet igjen etter pausen og begynte å jage mål. Det kom sjanse på sjanse men det så ikke ut som om den ville inn i målet. Ballen gikk like utenfor, i stang og til om med i krysset men den ville ikke inn. Etter ca 15-20 minutter spilt i 2.omgang vinner Rufeyia Palihati ballen på midten og finner Jagoda Moczko som får en god pasning og tar med seg ballen 1 mot 1 med keeper og lirer den forbi enda en gang. Resultatet står 3-1 til slutt. Olsvik/Kjøkkelvik hadde masse sjangser også i 2.omgang men heldigvis har vi en god keeper i Julie Marthinussen Eide og ikke minst et lag som jobbe og står på.

Fredag 23.september reiser jentene til Regy Cup i Haugesund sammen med Gutter 3.

img_0038img_0037img_0036img_0033img_0031img_0030img_0029img_0028img_0027