Endelig cup igjen for SMJ13: Regy cup 2016

0

Fredag 23.september ankom småjenter 13 Haugesund og var klare for cup, dette var altså første reise cupen som jentene har deltatt i siden Voss cup. På fredagskvelden var det lite interesse om å gå i hallen for å spise brødmat i spillergruppen så det endte med pizza til kvelds etter alle var ferdig med å pakke ut ting og tang.

Lørdag:

Gruppespillskamper mot Skjoldar , Haugar og Selbjørn/Austevoll/Hundvåkøy

Skjoldar-Vadmyra:

Kampen startet ganske rufsete og jenten klarte ikke å få spille til å gå slik som vi ønsket men det kom seg utover kampen. Kampen endte 0-0 etter en del sjangser til begge lag.

Vadmyra-Haugar:

Kamp nummer 2 for jentene den starter likt som den første men det kommer seg iløpet av kampen. Haugar var et sterkt lag å møte som stilte med spillere som både var hurtige og tekniske med ballen. Haugar styrte det meste til tider men til tross for det så kjempet Vadmyra det som de klarte men de gikk dessverre på et 0-1 tap.

Vadmyra-Selbjørn/Austevoll/Hundvåkøy

3.kamp og siste for dagen. Dette var kampen der alle jentene var kjempe klar for å vinne. Vi fikk starten som vi ønsket og hadde ballen i laget mye, pasningene satt, spillerene hadde lave skuldre og spilte fotball som var gøy og se på. Kampen endte 3-1 etter scoringer fra Jagoda Moczko, Anna Fjeldsbø-Marøy og Stina Brahimi.

Søndag

B-Sluttspill

Olsvik/Kjøkkelvik -Vadmyra

Kampen startet i et høyt tempo hor Vadmyra eide kampen, etter mye fint spill så spilles Jagoda Moczko igjennom og hensetter ballen i mål men dommeren annulerer målet for offside noe som var feil. Jentene fortsatte å spille og ha kampen og spillet på sin side men ballen ville ikke i mål. 0-0 til pause og vi ble enige om å fortsette å trøkke til slik vi gjorde. I 2.omgang slipper Olsvik/Kjøkkelvik litt mer til i kampen men ikke mye, Vadmyra styrer og skuddene hagler mot målet til Olsvik/Kjøkkelvik men de går enten på keeper eller ut til corner. Rett før full tid kommer Olsvik/Kjøkkelvik i angrep på oss og spiller ballen til en spiller som er offside og hun scorer, målet blir godkjent. Vadmyra kjempet for alle krefter som var igjen med det gikk ikke.

Vi var slått ut og det var på verst tenkelige måte. Da er det bare en ting og gjøre nemlig å fortsette med å jobbe frem til 24 cup den 26-27 november.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here