Høydramatisk for Småjenter 13

0

Bortekamp mot Nordre Fjell/ Nest Sotra.

Bortekamp mot tabelltoer og Vadmyra på tredje plass med like masse poeng men fire mål mindre scoret.

Kampen begynte med at Vadmyra har styring for det meste av kampen og ballen går i laget. Masse gode pasninger som blir til gode angrep men vi får ikke ballen inn. Før Stina Brahimi drar seg fri og dundrer en har ball langs bakken og inn i lengste hjørne, 1-0 ledelsen har Vadmyra frem til det er spilt ca 35 minutter og Nordre Fjell/ Nest Sotra får siste mulighet før pause og den går inn. 1-1 til pause etter at Vadmyra har dominert store deler av 1.omgang.

2.omgang starter og Vadmyra henger ikke med og lar Nordre Fjell/ Nest Sotra gjøre som de vil og det resulterer kjapt i 2-1 til Nordre Fjell/ Nest Sotra, ikke lenge etter kommer Stina Brahimi med enda et skudd hardt langs bakken som går inn og 2-2.

Nordre Fjell/ Nest Sotra får fremdeles styre og gjøre som de vil og da er det rett og rimelig at de får sitt tredje for dagen, like etter klinker Stina Brahimi til fra 20-25 meter og rett i mål 3-3. Vadmyra klarer aldri å heve seg og spille på det nivået som de spilte på i 1.omgang og forsøker å klarere ballen i panikk så den ender opp i bene på en Nordre Fjell/ Nest Sotra spiller som takker for pasningen med ett mål 4-3 til Nordre Fjell/ Nest Sotra.

Vadmyra fortsetter å prøve men lykkes ikke før Kassandra Knapstad scorer på usedvanlig fint vis ved å lobbe ballen over keeper og inn i motsatt hjørne. 4-4 og 2 minutter igjen på klokken, Vadmyra girer plutselig opp og vi spiller Nordre Fjell/ Nest Sotra i senk på deres banehalvdel men ballen vil ikke inn. 4-4 blir slutt resultatet.

laget ligger fremdeles på 3.plass med målforskjell som skiller

Neste kamp lørdag 29.oktober hjemme mot Bergen Nord/Hovding kl 1300

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here