Vil du bli trener for verdens beste Gullserielag?

0

Vadmyra Gull er et håndballag for mennesker med psykisk utviklingshemming. Spillergruppen består av både gutter og jenter i alderen 16 – 55 år. Laget trener onsdager kl.18.30 – 20.00 i Vadmyrahallen og har kampdag ca en dag i måneden. Gullserien avsluttes hver sesong med fest og bram med bankett. I tillegg deltar også laget på Landsturneringen i håndball og fotball som hvert år arrangeres på ulike steder i landet en helg i august/september.

Gullserielaget trenger en til i trenerteamet sitt.

P.t. er vi to damer som trener laget, hvor en av oss skal ut i permisjon fra nyttår. Vi ønsker oss derfor en tredjeperson som kan være med i teamet rundt laget våren 2017. Det er viktigst for oss å få inn en person for våren 2017, men dersom vedkommende ønsker å bli en fast del av trenerteamet utover dette er det bare positivt.

For å få en god balanse i trenerteamet ønsker vi oss helst en mannlig trener, som bør ha fylt 18 år, og som har noe håndballkunnskap fra før. Selv om vi aller helst ønsker oss en gutt/mann kan jenter med rett motivasjon også søke.

Trenerjobben honoreres etter avtale med klubben.

Dersom du er interessert ta kontakt med Ane Grete Vik på 94525198 eller send noen ord på e-post til ane.grete.vik@gmail.com