Småjenter 13 i 24 cup

0

Lørdag «morgen»  var det duket for gruppespill i 24 cup for Vadmyra småjenter 13. Gruppen bestod av Fyllingsdalen 2, Bergen Nord og Nordhordland.

I første kamp mot Fyllingsdalen 2 så fant vi ut at det var 1. laget deres vi møtte noe som gjorde enkelte av jentene nervøse. Men kampen mot vi spille uansett så da var det bare å stå på. Kampen gikk og Fyllingsdalen styre det meste av kampen men Vadmyra produserte sjanser også, kampen kunne vippe begge veier men Vadmyra trakk det lengste strået når Anna Fjeldsbø-Marøy scorer. Vadmyra vinner 1-0.

Kamp nummer 2 mot Bergen Nord der er det Vadmyra som styrer det meste av kampen. Etter ca 10 minutter spill så griper keeper Julie M. Eide ballen etter skudd fra Bergen Nord og hun tar et langt utspark mot spissen vår men Bergen Nord Keeperen slår ballen ut til en helt fri Stina Brahimi som banker den inn, noe som ender med protester fra Bergen Nord sitt trenerteam og de blander inn dommer, noe som trekker ut tiden. Det blir ikke lagt til tid i turneringen så ved 1-0 ledelse så gjorde det ingenting for Vadmyra.

Kamp nummer 3 mot Nordhordland er Vadmyra sin kamp hvor de kommer til masse sjanser men vi vinner kampen bare 1-0 etter en god heading av Stina Brahimi. Det betydde at vi ble pulje vinner. Da var det bare å vente til semifinalen som startet 2330.

Semifinale mot Kvernbit åpner vadmyra best med scoring fra Camilla Nilsen. Så kommer Kvernbit i angrep og scorer 1-1. Vadmyra forretter å presse på og skape sjanser. Noe som resulterte i scoring fra kaptein Rufeiya Palihati, men Kvernbit er farlig frempå og setter sin andre for kvelden 2-2. Når kampen er over så ryker Vadmyra ut grunnet motstanderen har flere corner enn oss.

Laget bestod av: Lene Nordnes og Camilla Nilsen født i 2002. Julie M. Eide, Rufeiya Palihati, Stina Brahimi og Jagoda Moczko født i 2003. Anna Fjeldsbø-Marøy, Maja Fjeldsbø-Marøy, Pia Sandvik, Klodina Berisha og Sibel Bekler født i 2004. Marikken Solheim Paulsen og Natalie Bildøy født i 2006

Men når man ender på 3.plass i en turnering så får man også medalje og pokal. Noe som jentene har fortjent etter en solid sesongen hvor vi ender på 3.plass i 2.divisjon. Da gleder vi oss til neste sesong. Småjenter 24-cup 2016