Etter en lang vinter var det endelig klart for seriestart og kamp om poeng.

Vi ble satt opp med sesongens lengste tur, og en av de tøffeste bortekampene allerede i premieren med Odda borte.

Sesongoppkjøringen har vært preget av forfall grunnet skader og andre årsaker, og det var dessverre ikke en fulltallig tropp som dro til Hardanger. Likevel var det en tropp som vi hadde tro på skulle kunne klare både ett eller tre poeng i seriestarten.

Kampen starter jevnt, men etterhvert finner hjemmelaget både mellomrom og bakrom. De spiller seg til flere gode innlegg, og er nær scoring ved flere anledninger.

Vi har lite flyt i det offensive spillet, men er nær ved å ta en frekk ledelse når Aga blir spilt gjennom alene. En uheldig touch gjør at det dessverre ikke blir uttelling. Like etter runder de oss enkelt på kant, og styrer innlegget enkelt i mål.

En fortjent ledelse til Odda til pause. En god Kristoffer i mål gjør at vi fortsatt ikke er langt unna poeng.

2.omgang blir dessverre mye likt den første hvor de kombinerer, og produserer sjanser. Men også i denne omgangen har vi en gylden mulighet til å score. Lasse fyrer ballen i stolpen, og vi er centimetere fra utligning!

Når spillet ikke helt flyter, så hadde det virkelig hjulpet med en scoring mot spillets gang. På tunge dager er det viktig å sette de få sjansene som byr seg.

Ett håp om poeng forsvant når vi helt riktig og unødvendig blir redusert til 10 spillere. De siste tjue minuttene blir vanskelige, og Odda putter to mål til, og kampen ender 3-0.

Vi skuffet oss selv både kollektivt og individuelt i denne kampen.

Det er ingen tvil at det bor mye i dette laget, og det skal Ny-Krohnborg få merke når de kommer til Vaddabanen i årets første hjemmekamp.

lør29apr15:00lør17:00Vadmyra A-lag - Ny-Krohnborg4 div. Menn avd. 0215:00 - 17:00