Enestående innsats på Handballfestivalen

0

Vadmyra deltok med hele seks lag på årets håndballfestival, og vi markerte oss svært godt både på og utenfor banen!

J2008 deltok på sin første overnattingstur med lag både i egen klasse (J9) og klassen over (J10). Sportslig gikk det veldig bra, og i tillegg fikk jentene bli bedre kjent og virkelig oppleve å være i «cupboblen»! Spesielt gøy var det når de eldre spillerne kom og heiet under kampene!

J14/J15 imponerte og kom til hver sin semifinale, i henholdsvis B- og A-sluttspill. Små marginer gjorde at semifinalene bikket feil vei, men jentene kan ta med seg en god porsjon selvtillit inn i neste sesong!

J16 storspilte, og vant alle kampene i innledningen. De slo blant annet vinneren av turneringen med 13 mål! Siden J16 har et par overårige spillere kan de dessverre ikke avansere til sluttspillet. På tribunen leverte de imidlertid til gull med Ådne i spissen!

G14 hadde, etter en litt nervøs start, full kontroll på Nordnes, og vant til slutt finalen 14-9. Dermed kopierte de fjorårets triumf. Tre spillere, Kasper, Simen N. og Jonathan, ble tatt ut til All-star laget. I tillegg deltok Mads både med G14 og Kjøkkelviks G12 lag, og ble derfor dobbeltmester!

Vadmyra Håndball gratulerer G14 med seier i årets håndballfestival!

Vi håper alle har hatt en gøy helg på Stord! Veldig kjekt å se at lagene støttet hverandre fra tribunen, og bidro til hverandres suksess!