Slik ble vårsesongen for Småjenter 13

0

Da var det sommerferie for Småjente-gruppen. Her er en kort oppsummering av sesongen 2017 så langt får Vadmyra småjenter 13.

I serien stilte vi opp med ett 9er lag og ett 7er lag.

9-er laget gikk gjennom vårsesongen ubeseiret men klarte ikke å rykke opp grunnet målforskjell. Mange gode kamper og masse fint spill som starter fra keeper og opp til spissen, det er noe som vi vil bygge videre rundt

7-er laget gikk gjennom vårsesongen litt annerledes enn hva 9-er laget gjorde. De spilte mange gode kamper hvor det var lenge jevne kamper hvor kampene endte i motstanderens favør.

Lerøy cup

Det var en cup som vi ville bruke til en liten oppkjøring opp mot sesongen. Det gikk veldig bra ubeseiret gjennom gruppespillet og går helt til 1/4 finale hvor vi taper 1-0 etter heroisk innsats fra alle jentene som var med.

Sør Cup

Norges nest største fotballturnering hvor vi reiste ned sammen med Junior 2 og Smågutte-gruppen. Der stilte vi med ett 9-er lag og ett 7-er lag.

7-er laget spilte gode kamper mot lagene Sørumsand, Ålgård, Staal Jørpeland, Søgne 2 og lille Tøyen men vi hadde ikke marginene på vår side. Med en seier i gruppespillet så ble det B-sluttspill for 7-er laget. Men seier over lille Tøyen så ble det topp 4 plassering for J133 7-er. Det ikke er bronsefinale i B-sluttspillet

9-er laget spilte også gode kamper med masse fint spill og samme tendenser som vi så i løpet av sesongen. De gikk ubeseiret gjennom gruppespillet mot Søgne 1, Klepp og Birkenes. Det ble det A-sluttspill av, der møter vi Arna-Bjørnar hvor det er 1-1 og det ender med straffekonkurranse hvor vi vinner 6-5 med mål på alle 5 straffene våres.

I semifinalen ventet Bønes hvor vi gjør en god kamp men vi taper 1-0. I bronsefinalen spiller vi mot Staal Jørpeland som viste seg å være et godt lag og vi ikke var helt på, der taper vi 3-1 fullt fortjent.

Vadmyra Småjenter 13-gruppen reiser hjem med en pokal som tilhører hele gruppen siden vi er en stor gruppe men har 2 lag.

Sosialt rundt sør cup

Jentene hadde ønsker om å gå i dyreparken men med et tett kampprogram så lot det seg dessverre ikke gjøre, men etter straffekonkurransen så var det nesten som å være i en dyrepark for det var ville tilstander hos jentene og trenerteam. Utenom det så laget jentene en overaskelsefest for trenerne noe som vi satte utrolig pris på og ikke minst så fikk vi shoppet på Sørlandssenteret som er Norges største shoppingsenter

Utenom det så har det vært en fantastisk sesong som vi gleder oss til å se resten av. Jeg er takknemlig for å vært med på denne reisen som vi har hatt og gleder meg til resten av den.