Rapport fra trenerteamet: Vadmyra SMG-14 på Sør Cup

0

Vadmyras beste

Da har vi avsluttet vår og sommersesongen med en godt gjennomført Sør Cup hvor vi har vist de aller beste sider av Vadmyra både på og utenfor banen.

Vårsesongen startet på best mulig måte med en tredjeplass i Vareggcup, og selv om vi har vist litt varierende spill i serie har vi på slutten av vårsesongen virkelig vist at vi er et førstedivisjonslag å regne med. 20 gutter fordelt på et 9er og et 11er lag reiste derfor til Sør Cup med god selvtillit og stor tro på at vi kunne slå godt ifra oss.

Og det gjorde vi!

Ikke annet enn imponerende av guttene som klarer å spille seg til A-sluttspill med begge lagene i en av Norges største turneringer. Dessverre ryker 9er laget i første sluttspillkamp mot Hana, men med tanke på at vi hadde med tre 05 og en 04 gutter og at lagets to eneste tap kom mot de som ble henholdsvis nr. 1 og nr. 3 så kan vi ikke annet enn å bøye oss i støvet for guttenes innsats.

Georg står som et eksempel på guttenes innsats med utrettelig kjemping i kamp etter kamp og som gir absolutt alt i alle dueller, men som dessverre ender opp med brudd i armen etter en av de mange duellene.

11er laget kom hele veien til semi- og bronsefinale, hvor dessverre motstanden ble for sterk for veldig slitne Vaddabein. Guttene var ufattelig slitne men kjempet heroisk og kan nok en gang ta med en pokal og god sportslig innsats tilbake til Vadmyra.

Masse skryt og heder skal også deles ut til jentene 04 som også tok seg hele veien til bronsefinale i A-sluttspill.

Ekstra gøy er det at guttene også gjør seg bemerket utenfor banen. At guttene får uforbeholden skryt av både arrangør og av laget som de deler sovesal gjør det ekstra gøy å reise på cup med guttene.

Vaddas beste gutter kan med god samvittighet ta en velfortjent sommerferie med visshet om at man ikke behøver å være satsingslag for å ha sportslig suksess.

– Trenerteamet