En rekke Vadmyra-spillere fant veien til HAFO-cup i Mathopen Idrettshall lørdag kveld, hvor det ble mye latter og sprell til tidlig søndag morgen. For et Vadda-lag ble det også finaleplass. 

 

Håndball og fotball i en og samme kamp

HAFO-cup er en cup hvor det spilles en omgang håndball og en omgang fotball, i tillegg møter jenter og gutter hverandre. Ulike årskull møtes også til dyst.

Håndball med en hånd på ryggen var krevende nok for spillere som driver med fotball til vanlig.

Det hele blir en morsom og særdeles underholdende affære, spesielt når handicap-regler iverksettes og spillere begir seg ut på andre idretter de ikke nødvendigvis helt behersker.

 

Juniorgruppen på spontantur

For juniorgruppen ble det en spontan-affære etter at spiller Marius Breisnes tipset torsdag kveld om muligheten for cup. I løpet av to timer meldte 20 spillere seg og to lag var et faktum. Som eldst i cupen ble det en rekke handicap, alt fra å måtte spille mens man leiet hender, til krav om piruett-mål eller å spille med en arm på ryggen. Straffer før kamp fikk motstander også. Ikke lett dette!

Strengt talt var det å spille håndball mer enn nok handicap for gjengen, det endte med høylytt latter fra både benk og tribunen. Begge lag måtte se eventyret ta slutt i gruppespillet. 

Det ble uansett en givende opplevelse, spesielt sosialt. Tidligere trener Daniel Andreassen var også invitert med for å styre et av lagene.

 

01-ere til finale

Et lag bestående av flere Vadmyra-spillere i 01-årgangen, i tillegg til tidligere spillere, klarte seg bedre og kom helt til finalen. Der ble det bråstopp mot et lag av eminente håndball-spillere.

2001-årgangen (i svart) bar navnet «Døden». De kom helt til finalen.

Cupen endte opp som en minnerik affære, det var haugevis med spillere i alle aldre som holdt ut natten gjennom. Et knallbra tiltak fra Mathopen, hvor Jenter 17-19 tok seg av arrangementet. En stor takk til de for vel utført jobb!

 

Bilder

Det ble med mobilfotografering, kvaliteten er deretter.