Vadmyra Idrettslag har den glede å melde at Daniel Andreassen har takket ja til å bli ny trener for fotballherrenes A-lag. Han får også sportslig ansvar for juniorfotball i klubben.

Daniel Andreassen kom til Vadmyra Idrettslag i 2012 etter en fortid i Ørnar, Fyllingen og Sandviken. Han har trent smågutter, gutter og juniorer i klubben før han i 2016 ble assistent-trener for Sandvikens damelag i toppserien.

I 2013 ble Daniel kåret til årets trenerforbilde i Norge. Han har UEFA A-lisens og de siste årene også vært kretslagstrener.

I år ble han tildelt Vadmyra-plakett for sin innsats i klubben «for å ha oppnådd meget gode sportslige resultater. Hans evne som trener er udiskutable noe som ble understreket da han i 2013 ble kåret til årets trenerforbilde i Norge noe som ga idrettslaget veldig godt omdømme.»

Daniel sammen med Ståle Solbakken i 2013.

Han vender nå tilbake til Vadmyra og vil få en sentral rolle i å bygge opp et slagkraftig A-lag, i tillegg til en juniorgruppe som skal tilby et godt tilbud innen både topp- og bredde. Han har opp gjennom årene trent over 100 av klubbens spillere og kjenner miljøet og spillerne godt. I tillegg har han de siste årene jobbet som miljøterapeut på Sandgotna Ungdomsskole.

Vadmyras juniorgruppe består av over 40 spillere som etter planen vil utgjøre Junior 1 og Junior 2. I ukene fremover vil klubben få på plass støtte-apparat og trenerteam rundt lagene, i tillegg til å få på plass neste års A-lagstropp.

For klubbens spillere vil det komme mer informasjon i dagene som kommer. I tillegg vil det kommer ut mer informasjon for spillere som vurderer enten senior-fotball eller juniorfotball i klubben.