Vadmyra-kjenning Remi Simonsen vil i 2018 styre over Junior 1 i klubben.

 

Spilte for U-landslaget

For de av oss som har vokst opp i 5071 er Remi en av klubbens legender, med et uttall A-lagskamper, spill på U-landslaget og et rykte på seg for sin iherdige treningsvilje og dedikasjon. Han har inntil nylig vært assistenttrener for A-laget, nå tar han ansvar for Junior 1.

Remi har alt stiftet bekjentskap med juniorene da han ble med rundt laget høsten 2017. Han ønsket selv å jobbe videre med laget og han var sterkt ønsket av klubben. Nå skal det satses hardt og bygges god treningskultur.

Han har 10 års efaring som trener. 1990-årgangen trente han fra tiden som småguttespillere og frem til junior-alder. Innsatsen for breddelag i klubben har han blitt spesielt bemerket for. Nå er det satsingsgruppen rundt Junior 1 som vil stå i fokus.

 

Tett samarbeid med A-lag, G1, seniorlag og JR2

Det blir i tett samarbeid med ny A-lagstrener Daniel Andreassen. Junior 1 og A-lag vil etter planen trener sammen i 2018 og det vil bli flere juniorer som får forsøke seg der.

Remi Simonsen er blitt 40 år og holder seg aktiv med tur i skog og fjell, samt spilling på Vadmyra Old-boys.

Daniel er i skrivende stund travelt opptatt med spillerlogistikk og forme neste års A-lag. Der blir junior-spillerne en viktig brikke, sammen med en håndfull erfarne A-lagsspillere. Remi vil få en nøkkel-rolle rundt junior 1 på treningsfeltet og lede laget i kamper.

Det skal også bli et godt samarbeid med de øvrige seniorlagene, slik at det blir et godt kamp-tilbud til de mest motiverte juniorene. For å alltid være best mulig rustet vil det vært tilgjengelig spillere både fra Junior 2 og de fremste guttespillerne på Gutter 1.

 

– Viktig brikke

A-lagstrener og sportslig leder for juniorgruppen Daniel Andreassen er godt fornøyd med at Remi er med videre.

– Han har vært en viktig brikke i Vadmyra i lang tid og det er viktig å ha han med videre. Det er veldig kjekt og sikrer et godt samarbeid mellom A-laget og Junior 1, der spillerne blir sett både på trening og i kamp, sier en fornøyd A-lagstrener.

De neste ukene skal troppene formes og på nyåret starter treninger for fullt.

 

Solid juniorgruppe

Det blir en solid gjeng Remi kan forme et slagkraftig manskap ut fra. Med rundt 40-spillere i årgangen 1999-2001 er planen at 15-16 utgjør Junior 1 og en håndfull også bidrar fast på A-lag.

For ambisiøse spillere blir det dermed en solid arena og et godt tilbud. Samtidig blir det ingen søndagsleir over laget, for Remi er kjent for trenigsglede og innsats – og forventer følgelig det samme fra spillerne som utgjør Junior 1.

Treningsvillige juniorer sørget for at det ble folksomt på feltet i høst. Her er JR2 før kamp.

Klubbens opplegg for A-lag og Junior 1 begynner dermed å ta form, med et solid team. Med Remi med på laget sikres gruppen en solid dose 5071-magi. Vi gleder oss!