Den erfarne treneren Gunnar Eiken blir med i trenerapparatet rundt A-lag for sesongen 2018. 

Gunnar blir et solid tillegg til det nye trenerteamet som består av ny hovedtrener Daniel Andreassen og Junior 1-ansvarlig Remi Simonsen.

 

Trente Huseklepp

Han behøver vel strengt talt ingen introduksjon (han er tross alt beæret med egen Lokkdikpedia-side), men la gå for uinnvidde: Gunnar Eiken har tidligere ledet A-laget til Vadmyra og vært trener for en rekke lag på aldersbestemt nivå de siste par tiår. Den habile sjakkspilleren trente i sin tid også Erik Huseklepp i klubben.

«Han viser at du ikke trenger å være barnestjerne for å bli god» sa Eiken den gang om det som endte som en av Bergens største fotballprofiler. 

Til daglig er Eiken lærer på Sandgotna Skole, hvor også hovedtrener Daniel jobber som miljøterapeut. De to trente Gutter 16-1 sammen i 2016.

Gunnar Eiken, her med G16 i 2015. Foto: Vadmyra

– Trives godt med Gunnar

Fersk A-lagstrener Daniel er godt fornøyd med å få med seg Gunnar.

– Gunnar er med sin erfaring og kunnskap innen fotball en annen viktig person å få med i trenerteamet. Jeg jobber med han til daglig og har trent lag med han, han er en type jeg jobber godt sammen med. Gunnar vil delta både på treningsfeltet og på sidelinjen under A-lagets kamper.

A-laget vil i 2018 ha et tett samarbeid med juniorgruppen. Gunnar har fra før trent en rekke av juniorspillerne.

 

Trond Bø inn i støtteapparat

I tillegg er støtteapparat fått Trond Bø med på laget, hvor Jan Kåre Nilsen fortsetter som før. De vil sørge for at det er orden i utstyret. Vi regner med det også blir en god del Liverpool-leksjoner fra iherdig Liverpool-supprter Bø, som selv var en beryktet spiller i sin tid. Han har trent ungdom både i Vadmyra og Fyllingsdalen.

Trond Bø hjelper til rund A-lag. Her under Sør Cup i 2016. Foto: Vidar Daatland/Vadmyra IL

Jan Kåre er fra før kjent som klubbens blideste mann, nå utgjør han en duo med klubbens mest pratsomme. Vi regner med det blir særdeles god stemning med de to humørsprederne med i teamet.

Jan Kåre Nilsen
Jan Kåre Nilsen, her avbildet på Vadmyrabanen i 2013. Foto: Vadmyra IL

 

Spill i 5. divisjon

I 2012 rykket Vadmyra opp til 3. divisjon, siden den gang har det vært ujevne prestasjoner for laget som kjempet både i topp og bunn av divisjonen før det ble to nedrykk på knappe tre sesonger.

Vadmyras A-lag vil i 2018 spille i 5. divisjon, etter et bittert nedrykk i 2017. Det var andre smell på to år, etter nedrykk fra 3. divisjon i 2015. Etter storstilt omlegging av seriesystemet ble det mange lag som måtte ta turen ned en divisjon.

Det blir et lag med sterk lokal forankring som tar fatt på ny sesong.