I 2018 er målet at Junior 2 er laget som er skreddersydd spillernes hverdag. Her er informasjon for alle født 1999-2001 som er interessert i å spille fotball i Vadmyra i 2018. 

 

Har du det travelt?

Vi vet det er mange fotballglade mennesker som sliter med å finne tid til fotballen og derfor faller utenfor. Det ønsker vi å gjøre noe med! Om fritiden går med til skole, treningssentre, gaming og annet – fortvil ikke. Det er fortsatt plass til deg på Junior 2, hvor du kan trene når det måtte passe deg. Kamptilbud blir det i perioder hvor du har anledning til å trene regelmessig.

Travel ungdom
Det kan gå hardt for seg for 16-19 åringer. Da kan fotball som avkobling være stedet å være.

Satser du hardt på en annen idrett, men gjerne vil spille litt fotball også? Vi skreddersyr, for de som trener veldig mye innen andre idretter blir det likevel både rikelig med kamp- og treningstilbud hos oss – uten at det skal oppleves som for belastende.

 

Satser du friskt på fotball?

For de som trener mye og satser friskt på fotballen, blir Junior 2 et sted hvor du kan få en nøkkelrolle på laget og nyte mye spilletid og ansvar. Her får du anledning til å bygge deg opp og få erfaring. Satser du veldig mye er veien til Junior 1 kort og kamptilbud og eventuelt trening på Senior 2 kan bli aktuelt. 

Treningsvillige juniorer sørget for at det ble folksomt på feltet høsten 2017. Her er JR2 før kamp i 2017. En håndfull av de satser nå JR1. Foto: Vidar Daatland.

Junior 2 vil etter planen også ha plass til et par Junior 1 i kamp forutsatt at det er plass, for her samarbeider vi tett!

Les mer: Lokomotivet har startet

 

Sosialt fokus

Fotball handler for veldig mange primært om å spille med venner og kjente. Dette tar vi hensyn til og vil etter beste evne tilrettelegge, slik at kompiser kan spille sammen. Gjerne også kompiser som spiller på ulike lag i klubben vår. Som spiller i klubben skal du oppleve å ha spillere rundt deg som bryr seg og engasjerer seg.

Vadmyra sosialt JR2
Bowling står på menyen for juniorer. Her under en økt sommeren 2017. Foto: Vidar Daatland

Vi skal også hver måned gjøre sosiale sprell, gjerne i samarbeid med Junior 1. Det skal bli kino, bowling, Shuffleboard og gaming-turneringer.

 

Spilletid-garanti

Alle som tas ut til kamp på Junior 2 skal i utgangspunktet spille minimum en omgang. For det er derfor vi er her. Vi skal spille fotball! De som trener mye er det også ønskelig at spiller flest mulig hele kamper.

Thomas Wahl, en av Junior 2s nøkkelspillere under kamp i 2017. Foto: Vadmyra

Dette forutsetter selvfølgelig at du orker såpass og at oppførselen er på plass. Men det blir nok ikke noe problem!

I kamp har vi som mål å spille offensiv fotball. Vi verdsetter det kreative og særegne.

 

Er du en skole-satser eller teknologi-interessert?

Hololens
Lyst til å teste ut VR, AR, nymoderne gaming og annet? Vi skal teste ut mye spennende i 2018! Foto: Microsoft.

Junior 2 vil ha en tett kobling opp mot medie- og teknologi-studier ved Universitet i Bergen, for her er treneren også aktiv Master-student som i 2018 skal utforske mye nytt på Vadmyrabanen. Her skal det aktivt anvendes elementer kjent fra blant annet gaming og forsøke å overføre det til fotballhverdagen.

Om du er nysgjerrig på Virtuell virkelighet (VR), kunstig intelligens (AI), 360-kamera, journalistikk og augmented reality (AR) vil du gjennom spill i juniorgruppen få førstehåndskjennskap og innblikk i relevante studier – i tillegg til et innblikk i Media City Bergen.

Media City Bergen
Media City Bergen. Byens nye medieklynge. Foto: Uib.no

Vi skal også kjøre et par seminar på Media City Bergen for de mest interesserte. Her kan du få teste mye av det nyeste nye!

 

Engasjerte trenere

JR2-trener Vidar (th) sammen med Junior-ansvarlig Daniel Andreassen (midten) og anleggsgruppens Robert Raftevold (tv)

Juniorgruppen ledes av Daniel Andreassen. A-lagstrener med UEFA A-lisens, som også har vært kronet årets trenerforbilde. Gunnar Eiken er med han rundt A-lag, mens Remi Simonsen har ansvar for Junior 1.

På junior 2 vil du bli fulgt opp av undertegnede, som har trent fotballag i over 10 år, har undervist soldater i forsvaret og studenter ved Universitet i Bergen. Vi er også prisgitt en rekke engasjerte foreldre og andre støttespillere og hjelpere, for at du skal føle deg sett og ivaretatt.

Vi har også fotograf Per Molvik, som følger kamper til lagene våre og tar blinkskudd. 

 

Annet

  • Alle får utdelt egen drakt. Den beholdes om du fullfører juniortiden i Vadmyra.
  • Treningstilbud er opp til 3 treninger i uken. Ønsker du mer kan vi ta dialog med Senior 2 og Junior 1 for muligheter.
  • Tilgang til styrkerom og øvrige fasiliteter ved Vadmyrahallen.
  • Et godt dommermiljø! Vi har en rekke dommere blant våre juniorer, som er en flott mulighet til å tjene noen gode penger og bidra til lokalidretten.
  • I vår er treningstider mandag, tirsdag og torsdag kl. 19:00.

Interessert? Ta kontakt på vidar@vadmyra.no.

Lokomotivet har startet!