Vadmyra A-lag spiller i 2018 i 5. divisjon. Her er lagene våre fremste skal bryne seg på. 

2018 blir et år hvor det må bygges opp igjen og bygges nytt. Det handler om å gjøre som Batman.

Etter et bittert nedrykk i 2017 med et poengs margin og et junior 1-lag som rotet seg ned i 3. divisjon (etter at de for to år siden var i 1. divisjon) kan vi trygt slå fast at ikke alt har gått etter planen. Spesielt omlegging av seriesystemet har klubben fått merke, det har vært tøffe tider siden opprykket i 2012. 2018 handler om å få stabilisert laget og begynne å se fremover fremfor å dvele over fortiden.

Før sesongen er store deler av A-stallen byttet ut, flere har valgt å takke for seg og vi går mot en sesong med et av tidenes yngste A-lag. Det er heldigvis mye positivt å spore med en rekke spillere som har meldt seg for å få stablet på bena et slagkraftig mannskap.

For publikums del blir det i hovedsak Vadmyras egenproduserte spillere som skal stå for fotballmagien og underholdningen.

Daniel Andreassen er hentet tilbake – nå som A-lagstrener, og han har fått med seg Gunnar EikenRemi Simonsen overtar for Junior 1.

 

Motstanderne

Her er kort om de ulike lagene, samt hva som gror i klubbenes yngre rekker.

Bremnes: Gikk på hodet ut av 4. divisjon i 2017 med minus 40 i målforskjell. Klubben har på papiret en solid juniorgruppe og guttegruppe, så her er det et godt fundament på plass for å kjempe om mange poeng.

Bønes: Karret seg så vidt til fornyet tillit i 5. divisjon i fjor. De har mye bredde og ta av i ungdomslagene, men ikke på samme nivå som Bremnes.

Fitjar: Var i fjor en middelhavsfarer i 5. divisjon avdeling 01. Klubben kan ikke skilte med mye ungdom å ta av, de var i fjor uten juniorlag. Men G16 fikk forsøke seg i 1. divisjon, blant annet på bekostning av Vadmyra. Det ble ingen enkel opplevelse, med kun 3 poeng på høsten.

Gneist 2: Mens Gneists A-lag endte midt på tabellen i 4. divisjon, presterte Gneists B-lag lignende i 5. divisjon. Den tradisjonstunge og svære klubben har nok av spillere å ta av og selv andrelaget bør kunne bite godt fra seg mot våre fremste. I fjor stilte klubben med hele fem juniorlag, det fremste godt plassert i 1. divisjon.

Halsnøy: En av divisjonens minste klubber overlevde med små marginer i 5. divisjon i fjor.

Kvernbit: Solid klubb som er litt mindre enn vår egen. Rykket opp fra 6. divisjon i fjor. På juniorsiden har samarbeidslaget med Nordre Holsnøy vært blant de svakeste juniorlagene i 3. divisjon.

Loddefjord 2: Vi er nå i den situasjon at vi på fotballsiden er blitt lillebror til Loddefjord, etter å i lengre tid vært både en og to divisjoner over. Nå må vi møte B-laget, som rykket opp etter en solid prestasjon i 6. divisjon. De røde naboene våre har gjort mye riktig de siste årene, blant annet med et bunnsolid juniorlag i øverste divisjon. Et lokalderby det nok blir fart over, Loddefjord ønsker nok å revansjere 0-2 tapet A-laget gikk på mot oss i siste serierunde i fjor.

Radøy/Manger: Nok et opprykkslag. En mindre klubb enn Vadmyra, med et juniorlag som kom rett under Vadmyra Junior 1 i 3. divisjon.

Inter Bergen: Klubben driver primært med seniorlag og slet seg til fornyet plass i fjor.

Smørås: Stor klubb med over dobbelt så mange registrerte fotballspillere som vår egen. De har et av kretsens beste juniorlag og A-laget kjempet i fjor om opprykk med sin nye trener Kjetil Fosse Eide. Nylig herjet også guttelagene i Bergen Fotballfestival, så det gror godt i klubben. Her snakker vi nok en av favorittene.

Stord 2: Laget endte i fjor på øvre halvdel av 5. divisjon avdeling 01.  Stord har en solid junior- og gutteavdeling med lag i øverste divisjoner og et A-lag i 4. divisjon.

 

Terminliste

april

Ingen aktiviteter

mai

Ingen aktiviteter

juni

Ingen aktiviteter

juli

Ingen aktiviteter

august

Ingen aktiviteter

september

Ingen aktiviteter

oktober

Ingen aktiviteter