Endelig! Fredag 6. april er det seriestart for A-laget! Da skal et ungt Vadmyra-lag kjempe om 3 poeng borte mot Bønes i 5. divisjon. Dette er en gylden anledning for publikum å heie lokalmiljøet frem til seier.

Vadmyra har gått gjennom store utskiftninger etter nedrykket i 2017. Det nye trenerteamet mønstrer et ungt lag nesten utelukkende med lokale spillere som skal ut i ny formasjon.  Keeperne er fra junioravdelingen og blant annet er Henrik Bø og Magnus Nyhammer løftet opp.

Henrik Bø (midten), her som 16-åring under Regycup i 2016, er løftet opp til A-laget. Robin Nesse (t.v) er en av to keepere (den andre er John Kristian Hansen). Foto: Vidar Daatland.

Treningskamper i vår har gitt alt fra storseier mot 7. divisjonslag til jevne oppgjør mot andre lag i 5. divisjon. Der har det blitt testet mye med en rekke juniorspillere som har fått anledning til å vise seg frem. Vadmyras mål for året er å bygge opp et nytt slagkraftig mannskap. Det bygges nytt og vinterens mål om treningskultur har vist seg på feltet, hvor A-laget og Junior 1 (som trener samtidig) har hatt folksomme treninger gjennom hele vinteren. Junior 2 har også vokst og totalt har antallet spillere økt på lagene med mellom 10-20% i løpet av årets første kvartal.

Dette gir god bredde og grunnmur for A-laget å bygge videre på. Nå handler det om å få en god start på sesongen!

Tanksen og arbeidsjernet Magnus Nyhammer, her under Norway Cup i 2016, er en av troppens yngste. Foto: Vidar Daatland.

Når Bønes står på motsatt side er det Vadmyra-kjenninger som kaptein Mats Aga, Eirik Svortevik, Thomas Hannisdal og Kvidahl-brødrene som skal gå i front for å vise hvem som er best i vest. Det blir nok i tillegg en håndfull junior-spillere å finne på den grønne matten. 

Bønes har erfarne spillere, som Sindre Erichsen (som nylig ble hedret). Laget kjempet i fjor i bunnen av 5. divisjon. Vadmyra var som nevnt et bunnlag i divisjonen over og måtte ta turen ned. Begge lag har nok klart mål om å unngå bunnkamp i årets sesong.

Kampstart er kl. 20:00 på Fjellsdalen idrettsplass. Vel møtt!

fre06apr20:0022:00FremhevetBønes - Vadmyra A-lag5 div. Menn avd. 0320:00 - 22:00 Fjellsdalen Idrettsplass