Første serierunde er unnagjort for Vadmya A-lag sin avdeling, hvor 10 av 12 lag var i aksjon. Her er en kjapp oppsummering, i tillegg til en rapport fra Loddefjord 2 – Radøy/Manger som vi sjekket ut søndagen. 

Bønes – Vadmyra 2-3: Det ble en thriller av en kamp hvor kaptein Aga ledet an utpå banen, han noterte seg for tre målgivende pasninger. Her kan du lese kamprapport, i tillegg til hva trener Daniel Andreassen har å si i trenerens hjørne. BA om kampen: «Vadmyra stakk fortjent av med alle poengene i en kamp som skiftet litt etter pause».

Gneist 2 – Smørås 0-5: «Hjemmelaget hadde få muligheter, mens Smørås lett kunne scoret flere mål.» oppsummerte BA i den kampen. Glenn Krossøy og Abel Sandal med to puttinger hver.

Fitjar – Kvernbit 1-2: Ingen rapport tilgjengelig hos BA. Kvernbit gikk i ledelsen 5. minutt, Fitjar utlignet i det 14. spilleminutt før matchvinner-scoringen til Kvernbit ble satt av kaptein Rudi Ellingsen Nilsen fem minutt før pause. Matcvinneren ble forøvrig utvist i det 68. spilleminutt.

Inter Bergen – Stord 2 1-2: «Kampen var egentlig ganske sjansefattig, lagene hadde få store sjanser.» står det blant annet i BA-rapporten.

Hele kamprapporter oppgjørene kan abonnenter lese på ba.no (at avisen tar seg tid til lokalfotball i 5. divisjon gjør at et abonnement anbefales fra denne kant. Støtt lokaljournalistikken – det er også en støtte til lokalmiljøet). 

 

Loddefjord 2 med kaotisk snuoperasjon

Loddefjord 2 – Radøy/Manger 3-2: Jeg tok en spasertur ut til Alvøen Idrettspark for å se nyopprykkede Loddefjord 2 ta imot Radøy/Manger, hvor også Daniel hadde tatt turen for å sjekke ut hva som venter oss.

Kampen startet jevnt, med to veldig strukturerte lag. Loddefjord 2 stilte med 14-åringen Ole Balevik Pamer i mål og vår tidligere A-lagstrener Roar Olsen på benken (en mann som var født ca. i mellomkrigstiden, men med løpsviljen til en 16-åring. Han kom inn i pausen). Her snakker vi et lag som fanger bredt, både unge fremadstormende og eldre travere.

Den alltids hyggelige Roar Olsen, som trente A-laget vårt i fjor, kan skimtes i det fjerne. Han er (minst) flere tusen måneder gammel, men det forhindret han ikke å prege kampbildet. Involvert i en straffe, snytt for en annen. Vi får vel vurdere å sende Daniel Andreassen og Remi Simonsen i trening for å markere han ut når lagene møtes. Foto: Vidar Daatland

Det var Loddefjord 2 som først kom til sjanser, men de ble overmodige og skapte nok bakrom til at Radøy/Mangers hurtigtog fikk tid og rom nok til å sette både et og to mål (Sander Kjeset Rath i det 21. spilleminutt og Malik Jallo Jamboria i det 23. spilleminutt). På 0-2 så det bekmørkt ut for Loddefjord. Men en redusering fire minutt før pause ved Marius Øvrebø Tonning kom godt med.

I 2. omgang sendte Loddefjord 2 utpå flere unge spillere, i tillegg til evig-unge Roar Olsen. Loddefjord 2 gikk fra et klokt og i overkant strukturert lag til noe viltert og angrepskåt. Det ga en helt annet kamp med unge spillere som hadde hastverk med å komme seg fremover. Minste-motstands-vei er velkjent innen ungdomsfotballen. Radøy/Manger fortsatte å spille på rutine og satset på brudd og overganger, det bølget så mye frem og tilbake at jeg slet med bakrus dagen derpå. Nå var det Loddefjords tur til å sette sjansene, mens 14-åringen i mål stanset gjestenes forsøk. 2-2 ble banket inn på straffe i det 51. spilleminutt (Zander Hatlestad Tvedt) og minuttet før full tid kom 3-2 ved Malik Mohammed Mohammed Migdad.

På overtid ble også Roar snytt for et soleklart straffe, som kunne blitt stygt da Radøy/Manger fikk en farlig kontring i påfølgende situasjon. Det ble ikke scoring og Loddefjord 2 kunne slå fast at det ikke bare var United som var helgens rødkledde lag som makter å snu 0-2 til seier.

 

Det gir følgende tabell:

 1. Smørås – 3
 2. Vadmyra – 3
 3. Kvernbit – 3
 4. Stord 2 – 3
 5. Loddefjord 2 – 3
 6. Bremnes – 0
 7. Halsnøy – 0
 8. Bønes – 0
 9. Fitjar – 0
 10. Inter Bergen – 0
 11. Radøy/Manger – 0
 12. Gneist 2 – 0

Utvidet tabell (fotball.no)

Fire oppgjør endte med ettmålsseier, tre av oppgjørene ble snudd i 2. omgang. De tidlige indikasjonene på akkurat det er at dette kan bli tøft og jevnt. Mens Smørås viste at favorittstempelet ikke er ufortjent.

Bremnes – Halsnøy ble ikke spilt som planlagt, uvisst av hvilken grunn. Bremnes er nevnt som den antatt sterkeste utfordreren til Smørås.

Vadmyra møter Loddefjord 2 i tredje serierunde 22. april, mens Radøy/Manger venter i femte serierunde 4. mai. Begge oppgjørene er på bortebane.

Men først venter Gneist 2 hjemme 15. april. Vel møtt til kamp!

søn15apr16:0018:00FremhevetVadmyra A-lag - Gneist 25 div. Menn avd. 0316:00 - 18:00 Vadmyrabanen

Eventside på Facebook.