Våre beste menn stakk av med alle tre poengene i borteoppgjøret mot Loddefjord 2. Det betyr at det blir en real toppkamp på Vadmyrabanen når serieleder Smørås venter på motsatt halvdel lørdag 28. april.

Ifølge rapportene var Loddefjord 2 det førende laget på Alvøen Idrettspark. Et forsterket andrelag ledet 2-1 og kunne økt ledelsen, hadde det ikke vært for at Vadda-keeper John Kristian Hansen ville det annerledes med noen solide inngripen.

Heldigvis er det fortsatt slik at Loddefjord ikke helt aner hvordan de skal slå våre blåkledde, slik de også slet i fjor med sitt førstelag. I tillegg nekter vårt unge mannskap å tape. Den moralen som utvises er sjelden kost! Vi snudde 1-2 til 3-2 mot Bønes, 0-2 til 2-2 mot Gneist 2 og nå ble 1-2 snudd til 3-2 i løpet av kampens siste minutter mot våre naboer i rødt. Du kan lese mer om det i trenerens rapport.

Scoringer ble servert av Thomas Aas, Ivan Dias og Mats Aga (straffe). Med målgivende fra Mats Aga og Magnus Nyhammer. Straffen kom etter at Khai Nguyen ble sendt i bakken.

Det lover godt for vårt veldig nykomponerte lag, som har en haug med juniorer med. Vårsesongen handler om å finne rytme, relasjoner og struktur. 7 poeng har det gitt og en foreløpig 2. plass. Smørås topper etter tre imponerende seire.

Tabellen

1Smørås39
2Vadmyra37
3Bremnes26
4Stord 236
5Kvernbit36
6Gneist 234
7Bønes33
8Loddefjord 233
9Radøy/Manger33
10Halsnøy / Trio 210
11Inter Bergen20
12Fitjar30

 

Vi kan ikke stikke under en stol at Smørås er favoritter når de gjester Vadmyrabanen på lørdag, de har alt press på seg. Vi satser på at våre blåkledde påfører de årets første tap!

lør28apr16:0018:00FremhevetVadmyra A-lag - Smørås5 div. Menn avd. 0316:00 - 18:00 Vadmyrabanen