Junior 1 (G19-1) viste muskler i sesongåpningen og vant hele 4-0 mot samarbeidslaget Lysekloster/Nore Neset. I tillegg fortsetter G13-1-guttene å sanke poeng i sitt første år i ungdomsfotballen. 

Aggressivitet på høyt nivå

Foto: Per Molvik.

Det var ikke bare Liverpool som holdt lekestue tirsdag, for Junior 1 lot seg ikke prege av mange skader og forfall. Motstanderne kom knapt til sjanser mot spillesugne og dedikerte Vadda-spillere. Til slutt stod det 4-0, etter scoringer av Khai, Nathan, Robin og Jonas.

En imponerende start for Remi Simonsens mannskap, som ikke har spilt kamp siden det kjipe 0-1 tapet mot Askøy i NM-kvalifiseringen. For å finne kampform har spillerne bidratt med god hjelp på de to første seriekampene til senior 2, samt treningskamper og første seriekamp for Junior 2. Flere har også vært innom A-laget med avgjørende bidrag, som i helgens snuoperasjon.

Både Robin (t.h) og Arlind (midten) måtte utpå mot A-laget i helgen etter flere skader. De holdt på imponerende vis en hel kamp tirsdag. Foto: Per Molvik.

At spillerne bidrar slik på tvers av lag er prisverdig og viser karakter av høy klasse og vitner om at vi i økende grad merker synergieffekten. Det var også et enda mer aggressivt lag utpå der enn i NM-kvaliken, så den uortodokse sesongoppkjøringen kan kanskje ha gitt god effekt den. Remi og kompani har fått drillet spillerne i god form og har nå en tropp som for alvor kan formes utover vårsesongen.

Seire er tross alt uten særlig verdi om ikke arbeidet bak er i god klubb-ånd og med spillere som viser klasse også på trening og utenfor banen, noe juniorene har levert i sesongoppkjøringen. Dette lover godt om spillerne fortsetter det gode arbeidet og jobber samlet. De tre poengene i sesongåpningen smaker derfor ekstra godt. Vel unt spillerne!

Det var et skadeskutt mannskap som mønstret til kamp. Alle de faste A-lags juniorene (Henrik, Magnus og Michael) var utilgjengelig grunnet skader, i tillegg var det forfall fra en håndfull spillere før kamp. Arvid viste god lagmoral og stilte opp selv med en ankel som knapt fikk plass i fotballskoen etter en trøkk på fredagens trening, handlingen er litt symbolsk for hvordan juniorer yter det lille ekstra. Det viste seg å være behov for alle på den fåtallige benken, det var flere spillere – eksempelvis Daniel – som har spilt mye fotball siste uken som presset seg til det ytterste.

Nathan (t.h.) stiller alltid opp. Hadde en av sine aller beste kamper i Vadda-trøyen og stod også for en perlescoring på frispark. Foto: Per Molvik.

Ute på banen viste spillerne aggressivitet og en hinsides stå-på-vilje. Daniel, Arlind, Ivan, Robin S. og Khai merket nok alle at de har vært i aksjon for andre lag siste uken, men det var ikke lett å se utpå der slik de herjet. Forsvaret, ledet av Nathan, var bunnsolid og det lille som trengte igjennom tok Robin N. seg enkelt av, mens Arlinds turbodriv rev motstanderens midtbane i fillebiter. Tvillingene Andreas og Tobias er alltid et uromoment og Marius K. viser stadig bunnsolid backferdigheter.

Lysekloster/Nore Neset var ingen dårlig motstander, de stod på og hengte med første kvarteret. Men sakte men sikkert malte juniorene gjestene i senk. Til pause stod det 1-0, mens Nathan leverte en frisparkperle like etter hvilen og økte ledelsen til 2-0. Fra da av og ut var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Remi Simonsen får ansvar for Junior 1

Tabell Junior 1

Bremnes 1 har fått en pangstart på sesongen med storseier mot Bønes og en solid 3-1 seier over Fyllingsdalen 2. Askøy, som slo ut våre i NM, har også åpnet med en storseier. Junior 1 skal møte de i neste serierunde.

1Bremnes 126
2Askøy FK 113
3Fyllingsdalen 223
4Vadmyra 113
5Os 111
6Lysekloster /Nore Neset21
7Gneist 210
8Bønes20

 

Bildegalleri Vadmyra Junior 1

Ildsjel og fotoentusiast Per Molvik var nok en gang på ferde og tok bilder av juniorene. Han har gjort en knallgodt jobb for de to juniorlagene og også A-laget i år. Her er blinkskudd fra oppgjøret:

Småguttene med full pott

Tirsdagen var også en god dag for G13-1 laget, som vant 5-3 hjemme mot Søreide 1. I likhet med småjentene kan laget skryte på seg full pott etter to serierunder.

Det er vist mye god underholdning for de fremmøtte, som også kan nyte en matbit og kopp med kaffe i Vaddakiosken som drives på av dedikerte frivillige. At flere lag har meldt seg på i toppkamen er en velkommen bonus, det skal bli spennende å følge lagene utover vårsesongen.

Vi hører også om gode opplevelser og resultater blant 11-åringene som var i aksjon tirsdag.

Fotballsesongen 2018: Slik har sesongstarten gått for ungdomslagene

Tabell G13-1

1Vadmyra 126
2Flaktveit 236
3Bjarg 224
4Gneist 423
5Søreide 123
6Bønes 323
7Nymark 233
8Nore Neset31
9Austevoll 210

 

Du kan lese mer om øvrige prestasjoner av ungdomslagene her. 

Obs! På lørdag blir det toppkamp på Vadmyrabanen. Vi håper flest mulig har anledning til å møte opp og støtte laget.

A-laget: Nå blir det toppkamp!