Hva er det med dette laget?!? For fjerde gang på fem kamper snudde våre blåkledde kampen etter å ha lagt under! Herlig! 0-2 til pause ble snudd til 2-2 i bortekamp mot Radøy/Manger.

Vadmyras tropp:
John Kristian Hansen, Thomas Sæterlid Aas, Daniel Kvidahl, Andreas Torsand Skogvang, Mats Christiansen,, Georg Winger Kleppestø,, Tobias Langedal,, Sondre Hopsdal, Magnus Nyhammer, Mats Aga, Steffen Kvidahl

Innbyttere:
Robin Kristoffer Nesse Sagdic, Robin Sabaratnam, Babek Bina, Jonas Kvernhusvik, Khai Nguyen, Ivan Leonard Felix Dias

Vadmyra mønstret til kamp blant annet uten siste kampers forsvarsbauta Jarl Henning Nilsen, midtbanejuvel Thomas Hannisdal og arbeidsjern Mads Holm Neset. Godt var det at Magnus Nyhammer var tilbake fra sykdom, i tillegg kjekt å se at Andreas Skogvang er tilbake igjen fra start i Vadmyra-trøyen etter lang tids skade – han fikk seg et innhopp i 1-1 kampen mot Smørås. I den vanskelige bortekampen var det frisparkspesialistene som ble redningen i en kamp som lenge så ut til å gå rett i dass, blant annet fra nevnte Nyhammer.

Ut fra rapportene var det et upresist Vadmyra-lag i 1. omgang. Flere pasningsfeil og et hjørnespark som gikk inn på direkten ved Marius Valdernes alt i det 8. minutt gjorde at gutta tidlig kom skjevt ut. Vertene økte til 2-0 etter 36 minutter.

Vadmyra startet 2. omgang best og etter 21. minutt reduserte Mats Christiansen med et lekkert utført frispark. Nok et frispark-mål fulgte etter 31 minutter, denne gang med Magnus Nyhammer. Det ble oppgjørets siste scoring og med det sikret Vadmyra seg nok et poeng og foreløpig 3. plass på tabellen.

BA om kampen: «Hjemmelaget hadde total dominans før halvtid. De hadde mange sjanser i tillegg til målene før pause.»

Lokomotivet har startet!

 

Øvrige kamper i 5. divisjon, avdeling 3:

Smørås rykker fra i toppen etter en solid 4-1 seier i toppkampen mot Stord 2. Det ble rødt kort og en håndfull gule til Stord 2, som holdt unna til pause før målene begynte å renne inn.

«I 2. omgang ble det total overkjøring fra vertenes side. De presset høyt, og vant ballen i gunstige posisjoner» skrev blant annet BA om kampen.

Bremnes skyter fart på tabellen etter å ha nedsablet tabelljumbo Inter Bergen med 2-1 seier. Også her ble det rødt kort til det tapende laget, som likevel klarte å mønstre forsøk på opphenting på 2-0 til Bremnes. Med 10 mann reduserte de og skape spenning i oppgjøret mot divisjonens andre klare favoritt (ved siden av Smørås). Inter Bergen står med 0 poeng, vel å merke med tre av tap på knepent vis mot lag på øvre halvdel (samt et stortap borte, etter at laget måtte starte med 9 mann etter fergetrøbbel). Bremnes inntok med seieren 2. plass på tabellen.

«Daniel Skarpnes scoret på Fitjars to første sjanser. Dermed ble oppgaven litt vanskelig for Bønes» skrev blant annet BA om kampen.

På Fjellsdalen Idrettsplass så det lenge ut til at Bønes måtte se Fitjar reise hjem med alle 3 poengene, men en imponerende snuoperasjon også der medførte at 0-2 ble til 2-2. Gjestene gikk opp til både 1-0 og 2-0 før pause, med et selvmål etter 45 minutt som skapte ny spenning i oppgjøret. Utligningen kom i det 70. minutt.

«Daniel Skarpnes scoret på Fitjars to første sjanser. Dermed ble oppgaven litt vanskelig for Bønes» skrev blant annet BA om kampen.

Status etter første serierunde 5. divisjon menn avdeling 03

 

Tabellen

1 Smørås 5 13
2 Bremnes 4 9
3 Vadmyra 5 9
4 Kvernbit 4 9
5 Stord 2 5 9
6 Radøy/Manger 5 7
7 Gneist 2 4 5
8 Fitjar 5 4
9 Bønes 5 4
10 Loddefjord 2 4 3
11 Halsnøy / Trio 2 2 1
12 Inter Bergen 4 0

 

Neste oppgjør

Det blir toppkamp mot Stord 2, i nok en viktig bortekamp før det blir fotballfest hjemme mot Halsnøy/Trio 2.

fre11mai19:0021:00FremhevetStord 2 - Vadmyra A-lag5 div. Menn avd. 0319:00 - 21:00 Vikahaugane Kunstgress

lør26mai14:0016:00FremhevetVadmyra A-lag - Halsnøy/Trio 25 div. Menn avd. 0314:00 - 16:00 Vadmyrabanen