Vadmyra står fortsatt ubeseiret etter seks serierunder, hvor hele fire av oppgjørene har vært på bortebane. I toppkampen mot Stord 2 ble det 3-2 seier. Nok en gang snudde Vadmyra kampen etter å ha lagt under! 

 

Halve startoppstillingen endret

Det var flere bytter fra forrige kamp, hele 6 endringer ble gjort i startoppstillingen. Robin startet i mål, Jarl var tilbake i forsvar og Henrik Paasche var på plass igjen. Mads Holm Neset var også tilbake i aksjon på midtbanen, med seg fikk han Junior 1-spiller Jonas som startet sin første kamp. I angrep var Michael Larsen tilbake fra skade. Thomas Hannisdal var også tilbake fra skade, han startet på benken.

Start 11-er:
Robin Kristoffer Nesse Sagdic, Jarl Henning Engedal Nilsen, Daniel Kvidahl, Henrik Paasche, Mats Christiansen, Jonas Kvernhusvik, Mads Holm Neset, Sondre Hopsdal, Steffen Kvidahl, Mats Aga, Michael Larsen

Innbyttere:
John Kristian Hansen, Thomas Hannisdal, Georg Kleppestø, Khai Nguyen, Tobias Langedal, Magnus Nyhammer.

Mot Stord 2 startet det bra. Vadmyra gikk opp i ledelsen etter selvmål starten av kampen. Men det var ifølge rapporter hjemmelaget som styrte oppgjøret og utlignet før pause. Stord 2 økte til 2-1 like etter pause på straffespark.

Vadmyra kom mer med i kampen og utlignet ved Michael Larsen. Det kom også et par store sjanser, før Thomas Hannisdal viste klasse og ble matchvinner på det som beskrives som et «sinnsykt mål».

Det er sinnsykt deilig at dette laget viser slik moral og kan snu oppgjør gang på gang. Tre av fire bortekamper er vunnet, laget har kun hatt to hjemmekamper så langt (begge uavgjort).

 

Resultater gikk Vadmyras vei

Det har vært gode resultater denne uken sett med Vadmyra-øyne.

Bremnes har fortsatt til gode å innfri favorittstempelet de har (ved siden av Smørås, som så langt har innfridd spådommene). Laget maktet kun 1-1 hjemme mot Bønes onsdag og gikk dermed glipp av muligheten til å få en liten luke til Vadmyra, Kvernbit og Stord 2 før helgens oppgjør.

Kvernbit rotet også bort poeng og tapte 5-3 borte mot Gneist 2 på mandag.

Det nykomponerte laget Halsnøy/Trio 2 kan bli en utfordrer, de har kun spilt tre oppgjør og i deres tredje kamp på søndag var de overlegne mot Loddefjord 2 i Alvøen Idrettspark. Til slutt vant de hele 5-2. Kommende søndag møter de Smørås hjemme, da får vi en bedre pekepinn på hvilket nivå laget ligger på.

Radøy/Manger holdt på å rote bort en 2-1 seier borte mot Inter Bergen. Med en mann utvist utlignet Inter Bergen. Det ble med skrekken og med 3 kjappe mål i løpet av de siste minuttene ble det en komfortabel 5-2 seier.

Gneist 2 må vinne mot Fitjar når de møtes lørdag for å holde følge, det samme må Kvernbit i søndagens oppgjør mot Loddefjord 2.

 

Tabellen (5. divisjon)

1Smørås513
2Vadmyra612
3Bremnes510
4Radøy/Manger610
5Kvernbit59
6Stord 269
7Gneist 258
8Bønes65
9Fitjar54
10Halsnøy / Trio 234
11Loddefjord 253
12Inter Bergen50


Neste kamp

Etter to bortekamper er det endelig tid for hjemmekamp igjen. Halsnøy/Trio 2 kommer til Vadmyrabanen og da satser vi på årets første hjemmeseier! Møt opp og støtt laget!

lør26mai14:0016:00FremhevetVadmyra A-lag - Halsnøy/Trio 25 div. Menn avd. 0314:00 - 16:00 Vadmyrabanen