Hvem ble vårens spiller? Hvor mange kamper ble vunnet? Hvem scoret flest mål? Her er alt du behøver å vite om vårsesongen for Junior 2.

Vårsesongen er over og sommeren er her. Da tar vi og gir spillerne en velfortjent hyllest! Gruppen har også kåret vårens beste spiller på sommeravslutning. Takket være nok av bilder, spesielt takket være «Vaddagraf» Per Molvik, er mange øyeblikk blitt foreviget.

Om Junior 2

Junior 2 er breddelaget til Vadmyra juniorgruppe. Her finner du en salig miks av seriøse spillere med stor mål og drømmer, til spillere som prioriterer det sosiale og vil ha et tilbud tilpasset sin hverdag.

Årets bilde? En god kandidat dette, da Vadmyra møtte avdelingsvinner Lyngbø i første kamp. Foto: Per Molvik.

 

Laget har hatt en trener i vår. Det er karen som skriver det du nå leser. I vår har også Senior 2-trener bidratt med ekstra treningstilbud og det foregår et tett samarbeid med Junior 1 og A-lag (A-lag og Junior 1 trener sammen)

Gjennom vinter og vår har spillerne jevnt over blitt tilbudt tre treninger i uken, kuttet til to under uker med kamp.

Tropp

 • Spillere

Laget har måtte klare seg uten keeper, hvor Junior 1, G1 og utespillere har bidratt villig.

På tampen av sesongen meldte en ny spiller sin ankomst (Karsten), og gleden var stor da det viste seg at han ønsker å være keeper!

Det er noe ubalanse med stor overvekt av offensive spillere.

Nykommere i kø! Laget har økt antallet med 40 prosent!

For et breddelag som Junior 2 har det vært viktig å sikre inkludering og integrering. Det er stor variasjon i bakgrunn, motivasjon og ferdigheter for denne herlige gjengen.

Knallgode Jørgen (overgang) kom på tampen av sesongen sammen med Simon (overgang) og Karsten (startet igjen).

 

Det har vært et spesielt år med hele 11 nye spillere. Flere har kommet på overgang (Mathopen, Kjøkkelvik og Olsvik), men vi har også spillere som har startet med fotball igjen etter pause på alt fra et år til 3-4 år.

Ni av spillerne har tidligere spilt i Vadmyra.

Nykommerne har vært viktig og styrket gruppen sportslig, sosialt og for å få en mer stabil treningsgruppe med enda bedre holdninger og seriøsitet. 

Spillerlogistikk

 • Antall spillere

Fra glissent treningsfelt til flom av spillere

I januar og februar var vi gjerne 6-10 på trening og måtte ha hjelp fra Junior 1-spillere som tok ekstraøkter med Junior 2, samt økter som ble slått sammen med Senior 2, for å ha folk nok under økter.

 

I mai derimot, så det slik ut:

 

Ikke alt er rosenrødt, for vi har også mistet 3 spillere siden januar. Skader, motivasjon og mangel på tid er blitt oppgitt. Frafall er aldri kjekt og vi krysser fingrene for at det er «gode» årsaker som ligger bak.

Vi tar sommerferie med en tropp som teller 25 mann. En total vekst på ca 40 prosent! Vi håper alle er med videre også når høsten ankommer, da har vi også utvidet kamptilbud med et junior 3-lag.

Kamptilbud og sportslige prestasjoner

Kampstatistikk

 • Kampstats

De sportslige resultatene ble som forventet. Vi endte med ca. like mange seire som tap. Vårens mål var å skape stabilitet i en nykomponert tropp, siden fem av fjorårets bautaer tok steget til Junior 1.

I serien ble det tre seire, men vi mistet en av de da Sotra 2 trakk seg før sesongslutt. Det ble en «merkelig» divisjon hvor alle lag enten endte på 15 poeng eller 6 poeng.

Sharjeel scoret tre av lagets 24 scoringer.

 

Vi spilte under pari mot Lyngbø og Kjøkkelvik, mens øvrige kamper ble seier eller knepne tap i kamper hvor trener var godt fornøyd med innsats og progresjon. Spesielt i møte mot veldig toppede lag, som ikke er uvanlig også i 3. divisjon, bet vi gjerne godt fra oss.

Tabellen

1 Lyngbø 7 15
2 Sund /Skogsvåg/Telavåg 7 15
3 Skjergard 7 15
4 Varegg 2 7 15
5 Kjøkkelvik 7 6
6 Nest-Sotra 7 6
7 Vadmyra 2 7 6
8 Mathopen 7 6
* Olsvik 0 0
* Sotra 2 0 0

 

En stor gruppe med store utskiftninger fra kamp til kamp var ventet å gi utfordringer i forhold til relasjoner og samspill. Veldig mange nye som skal bli kjent med system og medspillere spilte også inn.

Vi har også viktige bredde-faktorer som garantert spilletid og et ønske om å gi alle et kamptilbud. Forpliktelsen før sesongstart var kamptilbud til alle som trente, og minimum halvparten av spilletid til de som ble tatt ut.

Thomas og lagkompiser var alle garantert mer tid på banen enn benk hvis de ble tatt ut til kamp. Noe vi leverte på i 36 av 39 tilfeller. I tre tilfeller kom skade/kondisjon i veien for målet.

 

For trener på sidelinjen handlet der derfor om mer enn «hva skal til for å vinne kampen». Det var også hensyn til «hvordan sikre benken spilletid» og «hvem mangler fortjent kamptilbud» under uttak. 

Den forpliktelsen opprettholdt vi, selv om det medførte byttebonanza under kamper da laget ble veldig populært. Selv om nesten alle spilte mer enn de satt på benken, medførte det store antallet at ingen Junior 2-spillere spilte mer enn 75 av 90 minutt i snitt. Akkurat det er ikke optimalt og skal bedres til høsten.

Vi rullerte mye i troppen og toppet aldri. Vi stilte noe styrket til kamp mot et sterkt Sund-lag, mens vi grunnet viktige forfall stilte svekket til kamp mot Kjøkkelvik.

Kampstatistikk

 • Spillere

Kamptilbud

8-10 kamper: 5 spiller(e)
5-7 kamper: 13 spiller(e)
2-4 kamper: 12 spiller(e)
1 kamp: 9 spiller(e)

Junior 1-bidragsytere

Junior 1 skulle også etter planen stille med 2-5 spillere per kamp, avgjort da vi meldte på lag i vinter og var få på feltet. Kombinert med at Junior 1 var mange spillere og behøvde økt kamptilbud. Hensyn til de som satt mye på benk eller hadde sterke sosiale ønsker om å spille med kompiser på Junior 2 skulle her spille inn.

I tillegg har Junior 2 hatt taktiske behov for keeper og forsvarsspillere. Dette hadde ingenting med ønske om å spisse laget.

Vi hadde også en sesongoppkjøring hvor bidrag fra Marius B., Arvid, Robin N., Nathan, Arlind og Jonas var viktig. Arvid og Robin var gjerne på flere Junior 2-treninger (ved siden av sine egne) enn halvparten av Junior 2-spillerne. Det imponerte og de har fått igjen for det. 

JR1-spiller Andreas har fått 4 kamper for Junior 2 i år. Sosiale hensyn og hans evner som forsvarsspiller spilte her inn.

Dette har vi ikke helt innfridd, junior 1-spillere har måttet vike plass for nykommere. Jevnt over har Junior 1-spillere i vår fått dårligere kamptilbud enn Junior 2-spillere sett juniorgruppen under et, spesielt i forhold til treningsmengde.

Vi har eksempelvis spillere som har trent en gang i uken som har spilt flere juniorkamper enn Junior 1-spillere som har trent 3-4 ganger i uken.

Men spillere som Robin N., Arvid, Andreas, Nathan og Marius B. har fått godt med tilbud her. En håndfull flere burde nok fått mer. Totalt 10 junior-1 spillere var innom.

Antall spillere i aksjon

I løpet av 10 kamper (7 seriekamper, 3 treningskamper) har totalt 39 spillere vært i aksjon!

Av de har to vært hospitanter og 10 vært Junior 1-spillere.

Fordeling

 • Junior 2
 • Junior 1
 • Hospitant

Johnny og Stephen kåret til vårens Junior 2-spillere

I fotballen er det gjerne start 11-er og uttak som er de mest synlige «kåringer». Vi har snudd litt på flisen/utvidet litt, da start 11-er sjeldent hadde noe å si på antatt sterkeste spillere hos oss.

 

En rekke uhøytidelige kåringer ble holdt under lagets sommeravslutning. Dette er litt gimmick, litt for å få frem spillernes perspektiv og litt for å vise hva kalde harde data har å si om det som er prestert.

 • Noen kategorier, som toppscorer og poengkonge, var styrt av statistikk.
 • Spillernes perspektiv ble vektlagt. Junior 2-spillerne kåret «Vårens spiller» og «Vårens Junior 1-bidragsyter».
 • Totalt 10 Junior 1-spillere bidro i løpet av sesongen. De fikk kåre den Junior 2-spilleren som hadde imponert de mest.
 • Kapteinens input ble vektlagt. «Vårens holdningskonge» og «Vårens humørspreder», som ble kåret av han og trener.
 • Treneren perspektiv ble også gjeldende. Jeg kåret de mer uhøytidelige (og høyst subjektive) «Vårens komet» og «Børskongen», basert på henholdsvis størst utvikling og høyest snitt på poengbørs i forbindelse med kamp.

Flere spillere markerte seg

Johnny ble hedret med tre prestisjetunge priser. Junior 2-spillerne kåret han til «Vårens Junior 2-spiller» foran Jeron – det ble også gitt stemmer på spillere som Stephen, Sander og Patrick S. I tillegg fikk han pris for «Vårens holdningskonge» og «Vårens komet» – gitt av henholdsvis kaptein&trener og trener.

Johnny har underholdt publikum og medspillere.

 

Stephen har også vist seg å være en bauta. Han ble soleklar vinner blant Junior 1-spillerne som kåret den de mente stod mest frem blant Junior 2-spillerne.

Ikke kødd med Stephen. Hurtigtoget briljerte i forsvar, men fikk seg også to scoringer.

 

I tillegg ble han «Børskongen» med knappest mulig margin foran spillere som Bjørn Tore, Thomas og Johnny.

Jeron var den som var nærmest Johnny i kampen om «Vårens Junior 2-spiller«. Han vant prisen for «Vårens humørspreder» og markerte seg også på spillerbørs og treningsoppmøte.

De to som trente mest ble til slutt Remy og Patrick K. som stod på gjennom vinter og vår, det ga tittelen «Vårens treningskonger«. Patrick S. meldte seg for alvor på der etter overgang fra Mathopen og har trent mest av alle i mai og juni.

Patrick S. har både scoret og servert målgivende etter at han kom tilbake til klubben.

 

Den trioen har også markert seg på poengstatistikken med både scoringer og målgivende.

Junior 1 ble også hyllet

Bidrag fra Junior 1 ble også verdsatt, vi er glad for at de har bidratt under trening og kamp – spesielt i vinter og tidlig vår da vi var få og junior 2-forfall var mange.

Det ble tøff kamp blant Junior 1-spillerne om å bli kåret til «Vårens Junior 1-bidragsyter» av Junior 2-spillerne. Her fikk flere stemmer, til slutt stakk Nathan av med prisen foran Robin N..

Nathan, her i aksjon for Junior 1.

 

Det skal nevnes at Robin, keeperen som vokter A-lagsburet og Junior 1, registrerte høyt treningsoppmøte også på Junior 2. Faktisk foran 30% av Junior 2-spillerne! Det viser klasse.

Junior 1-spiller Arvid har notert seg for 4 mål og 5 målgivende for juniorlagene. 2 av scoringene kom for Junior 2.

 

Arvid viste seg frem på statistikken med å bli poengkonge og den Junior 1-spiller med flest scoringer og målgivende. Han ble, med knappest muligmargin, også børskongen for Junior 1-bidragsytere foran Marius B.. I likhet med Robin har han også notert seg flere Junior 2-treninger.

Det skal også nevnes at Jonas, som hadde en kamp for lite for å bli vurdert børskonge, var den eneste spilleren som ble kåret til Vadmyras beste i to kamper.

Fjorårets JR2-kaptein Marius var nær på å bli børskonge blant JR1-spillerne som var med. Han sikret seg pris for «Vårens forsvarsspiller (JR1-bidragsyter).

 

A-lagsspiller Henrik fikk æren av å vinne «Han som så gjerne ville, men aldri fikk lov«. Henrik har spurt foran nesten hver bidige kamp om å få lov å være med, men fått nei av hensyn til belastning og øvrige Junior 1 og Junior 2-spillere som behøvde kamptilbudet.

Toppscorer

Remy og Sharjeel endte på tre mål hver. Her skal det nok sies at Remy nok ble snytt for tittelen, da et nydelig dødballmål ble feilaktig avbløst i et av oppgjørene.

Prestasjonen er ekstra imponerende da Sharjeel bare har spilt halvparten av kampene, mens Remy har spilt 7 av 10 kamper.

Toppscorer

Remy, Sharjeel: 3 scoring(er)
Arvid, Thomas, Stephen: 2 scoring(er)
12 spillere: 1 scoring(er)

Målgivende

Talal serverte 3 målgivende og en scoring i kampen mot Sotra 2. Jobb og russefeiring har gjort at den geniale spilleren kun har spilt 4 kamper i vår, men det har vært nok til å markere seg.

Patrick Solheim har også vist seg som en god tilrettelegger!

Målgivende

Talal, Patrick S: 3 målgivende
Arvid, Jeron, Patrick K., Thomas: 2 målgivende
6 spillere: 1 målgivende

Poengkonge

Hele fem spillere måtte dele på den gjeve prisen. Av de fem viste Talal seg som den mest effektive, med kun 4 kamper og 250 minutter å skaffe poengene på.

Med så mange angripere og spillere i aksjon ble det vanskelig for en enkelt spillere å skille seg ut. At vi scoret 24 mål under slike forhold vitner om gode offensive kvaliteter!

Poengkonge

Arvid, Patrick S., Remy, Talal, Thomas: 4 poeng
Patrick K., Sharjeel: 3 poeng
14 spillere: 1 poeng

Spilleminutt

Spillkongen ble kaptein Sander som fikk totalt 605 spilleminutt. Snittet var ca. 250 minutter på de 39 som var i aksjon.

Av Junior 1-spillerne som var med ble Robin N. (510) minuttkongen foran Arvid (455) og Andreas (405).

Topp 5

Sander 605 minutter
Patrick K. 575 minutter
Thomas 563 minutter
Bjørn Tore 525 minutter
Stephen 510 minutter

Snittkongen

Mens Sander stakk av med minuttkongen ble det Bjørn Tore som kunne skilte med flest spilte minutter i snitt per kamp. Den anvendelige spilleren tjente nok godt på at han kan brukes over alt på banen.

For Junior 1-bidragsyterne var tallene høyere. Robin N. endte på 85 minutter, Andreas på 81 minutter Nathan på 80.

Topp 5

Bjørn Tore 75 /90 minutter
Christian Martin/Jeron 66 /90 minutter
Stephen/Jørgen 64 /90 minutter
Talal/Thomas 63 /90 minutter
Sander 61 /90 minutter

Børskongen

Etter hver kamp ble det notert ned spillerbørs på de som var med i kamp. For alle som spilte minimum halvparten av kampene ble børskongen kåret for junior 2. Der endte Stephen med en knepen seier.

For junior 1-bidragsyterne var grensen satt til 4 spilte kamper. Der stakk poengkongen Arvid av med en knepen seier. Han sanket mange bonuspoeng for en kamp hvor han tok på seg keeperhanskene – det utgjorde forskjellen.

Poengbørs-konger

Stephen (Vinner JR2) 62 /100
Arvid (Vinner JR1-bidragsytere) 68 /100
Jonas (Høyest JR1 u/4 kamper) 75 /100
Jørgen (Høyest JR2 u/5 kamper) 75 /100

Diverse kåringer

Vårens keeper JR2: Fabian
Vårens keeper JR1-bidragsytere: Robin
Vårens forsvarsspiller JR2: Stephen
Vårens forsvarsspiller JR1-bidragsytere: Marius B.
Vårens midtbanespiller JR2: Thomas
Vårens midtbanespiller JR2-bidragsytere: Andreas
Vårens angresspiller JR2: Remy
Vårens angrepsspiller JR1-bidragsytere: Arvid
Vårens ninja: Erlend
Vårens poeng-effektive: Talal
Vårens scoring: Jørgen
Vårens nykommer: Henry
Vårens treningskonger: Patrick K. og Remy

Vårens spillerprofiler

Det er mange som fortjener å bli nevnt av de 39 spillerne som har bidratt under kamp og trening i vår. Eksempelvis kanonkampene til Christian-Martin, fremgangen til Yusef og hvordan Julian Magnus nok en gang – som i 12 foregående år – stiller opp på trening og kamp.

Av nykommere blir Mathias ofte trukket frem for sitt gode humør og hvordan han tar de imot. Vi kan absolutt skryte av å ha litt av en gjeng med høyst ulike individer som inkluderer hverandre.

Noen blir her trukket frem, fordi de har utmerket seg på et eller flere områder. Det er de vel unt!


Johnny

 • Vårens spiller
 • Vårens holdningskonge
 • Vårens komet

 

Johnny har hatt en utrolig formkurve på et lag det ikke er lett å finne roen på grunnet mange spillere. Han har ofte vært å finne på høyrebacken, hvor han med fart og innsats alltid er pålitelig.

Men det er fremover han virkelig har blomstret. Orientering og overblikk har meldt sin ankomst, han drar finter og underholder. Effekten av all treningen viser seg.

Utrolig populær blant medspillere og en som har imponert kaptein Sander.

Totalt fikk han 8 kamper, spilte 410 spilleminutter og noterte seg for 1 målgivende.


Stephen

 • Børskonge
 • Vårens spiller – Ifølge JR1-bidragsytere
 • Vårens forsvarsspiller

 

Målsniken som ble forsvarsbauta! Han har spilt fotball i Vadmyra siden han var 6 år gammel og er kjent for å være en notorisk måltyv. Det siste året har han måtte ta forsvarstjeneste – og klager aldri over det.

Med sin ro og profesjonelle holdning er han en utrolig populær kar. Junior 1-spillerne som var med var ikke i tvil, han har vært vårens spiller. Av Junior 2-spillerne noterte han seg også for høyest snitt på spillerbørsen.

I noen minutter her og der har han blitt slengt fremover på banen. Da scorer han naturligvis.

Totalt fikk han 8 kamper, spilte 510 spilleminutter og noterte seg for 2 scoringer.


Sander

 • Kaptein
 • Kampkonge
 • Minuttkonge

 

Da fjorårets kaptein Marius B. valgte å forsøke seg på Junior 1, sammen med 3 andre av de som var lagets bautaer i fjor – var Sander det naturlige kapteinsvalget. Han og en håndfull juniorer var spesielt viktig for juniorgruppen ifjor. Med sin ro, modenhet og gode holdninger gjør han trenerens jobb enkelt med å ha et godt eksempel å vise til for lagets spillere.

Han har vokst inn i rollen og tar mer og mer ansvar, han er heller ikke redd for å gi beskjed når noe bør forbedres i gruppen. Et naturlig valg for prisen «holdningskonge», men siden kapteinen er del av juryen der kunne han ikke kjempe om den prisen.

Sander stiller alltid opp og er den eneste spilleren som er gitt tillit fra start i alle kamper. Selv når han egentlig har det alt for travelt stiller han opp på kamper – forfall er ukjent for denne mannen. I den store troppen er det er kun han og Patrick K. som kan skilte med å ha spilt alle kampene i vår.

Totalt fikk han 10 kamper, spilte 605 spilleminutter og noterte seg for 1 målgivende.


Arvid

 • Børskonge – JR1-bidragsytere
 • Poengkonge
 • Vårens angriper – JR1-bidragsytere
 • Toppscorer – JR1-bidragsytere
 • Assistkonge – JR1-bidragsytere

 

Angriperen gikk fra Junior 2 til Junior 1 i vinter for å kjempe om en plass der blant en rekke gode angripere. Fjorårets JR2-poengkonge har likevel vært sentral på Junior 2 også i år.

Mens han har notert 2 scoringer og 3 målgivende som spiss for Junior 1 i løpet av syv kamper, har han på Junior 2 notert seg for 2 scoringer og 2 målgivende i den offensive midtbanerollen han også bekledde i fjorårssesongen. Det gjør at han til slutt toppet poengbørsen sammen med Remy, Sharjeel, Talal og Patrick S.

Totalt fikk han 6 kamper, spilte 455 minutter og leverte poeng hvert 114. minutt.


Jeron

 • Vårens humørkonge
 • Runner up: «Vårens spiller» og «Vårens holdningskonge»

Den anvendelige spilleren har for alvor markert seg i vår. Han er en av de som trener mest, oppfører seg eksemplarisk og er godt likt av alle.

Hans evne til å skape et godt humør landet han prisen «humørkonge» og han var også en solid nummer to hos JR2-spillerne i kåringen «vårens spiller».  Han fikk ikke så mange kamper i vår som vi hadde håpet grunnet jobb, men da han først var med hevet han umiddelbart nivået på og utenfor banen.

Totalt fikk han 4 kamper, spilte 255 minutter og noterte seg for 2 målgivende.


Remy

 • Poengkonge
 • Treningskonge
 • Vårens angriper

Remy var tilbake i blått etter at han forrige sesong spilte for Mathopen. Tidligere har det ofte blitt forsvarstjeneste på den robuste karen, men på trening har han vist frem en sult foran kassen som gjorde at han ble i økende grad ble forsøkt fremover.

Der noterte han seg for 3 scoringer, og det skal nevnes at han ble snytt for en nydelig 4. scoring også hvor han knuste 2 mostpillere i hodeduell. Han har vist seg livsfarlig på innlegg.

Dessverre gikk han glipp av 3 kamper grunnet røde kort, hvor 1 av de viste seg å være en grov feil etter gjennomgang av video. Dessverre for sent til at karantenen ble omgjort – selv om dommeren ga en god beklagelse i etterkant.

Han har sammen med Patrick K. vært den som har trent mest – også under de verste værforhold. Dermed ble han kåret til vårens treningskonge sammen med Patrick, kapret prisen «vårens angriper» i tøff konkurranse med Sharjeel og var nær å bli vårens nykommer.

Totalt fikk han 7 kamper, spilte 370 minutter og noterte seg for 3 scoringer og 1 målgivende.


Patrick K.

 • Treningskonge
 • Kampkonge
 • Runner up: Minuttkonge

I likhet med flere andre meldte Patrick K. overgang fra Mathopen i vinter, dermed var han tilbake i klubben han spilte i frem til 2016.

Sammen med Remy var han som nevnt treningskonge, med skyhøyt og stabilt oppmøte. Med unntak av en uke i mai var han på trening hver uke, som regel alle tre.

Med sin finslepne teknikk og gode pasningsfot er han god å ha utpå banen, hvor han kan brukes både offensivt og defensivt. Kun Sander har spilt mer enn den tilbakevendte 01-eren.

Totalt fikk han 10 kamper, spilte 575 minutter og noterte seg for 1 scoring og 2 målgivende.


Jonas

 • Flest «Man-of-the-match»

Jonas er en av de største bautaene i Vadmyra og det var naturlig for han å ta steget til Junior 1 i vinter, etter at han ifjor selv valgte å spille på Junior 2.

På Junior 1 har han også tatt steget videre til å få kamper for A-laget!

Det forhindret han ikke for å melde seg til tjeneste for Junior 2, han er aldri vanskelig å be og vet også å mase om å få anledning til å spille med sine gode kompiser der.

Han fikk 3 kamper og noterte seg for å bli Vadmyras beste i to av de. Det var ingen andre som maktet det, for i øvrige kamper ble det 8 ulike som ble det. Han var også kun en kamp unna å kvalifisere seg til å bli del av børskonge-kampen, noe han fort kunne ha snappet med et høyt snitt.

Totalt fikk han 3 kamper, spilte 225 minutter og noterte seg for 1 scoring.


Thomas

 • Poengkonge
 • Vårens midtbanespiller

Thomas er en av bautaene og nøkkelspillerne i troppen. Noe overraskende valgte han ikke å forsøke seg på Junior 1 i vinter, han prioriterte heller en litt mer veltilpasset fotballhverdag på Junior 2.

Med sin fantastiske venstrefot, løpskapasitet og smarte bevegelser ordnet han 2 mål og 2 målgivende. I starten av sesongen lå han godt an til å bli sesongens børskonge. Slutten av sesongen bar preg av at andre forpliktelser krevde sitt.

Totalt spilte han 9 kamper, 563 minutter og noterte seg for 2 scoringer og 2 målgivende.


Henry

 • Vårens nykommer

Henry var en av to nye spillere som ikke tidligere har spilt i Vadmyra. Han meldte overgang fra et nedlagt Junior-lag i Olsvik for å spille med kompiser i Vadmyra.

En herlig positiv holdning kombinert med spennende fotballkvaliteter gjorde at han umiddelbart markerte seg på trening og i kamp. Skader har skapt utfordringer som gjorde at han ble en av få som ikke spilte over halvparten av tiden i kamper, men de har han tatt på strak arm og stått på.

Høyt treningsoppmøte, seriøsitet og ambisjoner gjorde at laget fikk en vitamininnsprøyting akkurat da vi var færrest spillere. Derfor falt valget om «vårens nykommer» på han.

Han spilte 4 kamper og 165 minutter etter overgangen.


Patrick S.

 • Poengkonge
 • Assistkonge
Patrick S. noterte seg for 3 assist.

Patrick S. var en av våre mange tilbakevendte spillere og han vet å markere seg. Med 1 scoring og 3 målgivende ble han en av lagets poengkonger. Han har også lagt ned mye treningsinnsats siden overgangen fra Mathopen.

Han spilte 6 kamper og 395 minutter hvor han noterte seg for 1 scoring og 3 målgivende.


Jørgen

 • Vårens mål
Jørgen i aksjon på Vadmyrabanen.

På tampen av sesongen fikk laget tre flotte nye spillere i Jørgen, Simon og Karsten.

Jørgen og Simon er tilbake i klubben etter et opphold i Kjøkkelvik, mens Karsten har startet med fotball igjen etter noen års pause. De har alle umiddelbart hevet gruppen både i ferdigheter og holdninger.

For Jørgen ble det også tre kamper på tampen av sesongen, hvor han leverte varene så til de grader. I siste kamp noterte han seg også for vårens flotteste scoring, knepent foran Daniel og Thomas, med et perletreff fra 20-25 meter.

Han spilte 3 kamper og 193 minutter og noterte seg for 1 scoring og 1 målgivende.


Talal

 • Poengkonge
 • Assistkonge
Talal med tre målgivende i en og samme kamp. Foto: Per Molvik.

Kvalitetene til Talal er enkelt å få øye på når han først er på banen. Han spilte A-lagskamper som førsteårsjunior, men har trappet ned og er en spiller som nå er med når han kan.

Markerte seg med nær 100% pasninsgprosent i kamp mot Sotra 2, hvor det ble både scoring og 3 målgivende. Det var nok til at han toppet statistikken for hele vårsesongen!

Talal har spilt 4 kamper 250 minutt i vår.


Sharjeel

 • Toppscorer
 • Poengkonge

Nok en tilbakevendt 01-er. Han har vist holdninger og innsats av høy klasse. Sesongens høydepunkt ble to scoringer mot gamleklubben Mathopen.

Sharjeel har spilt 5 kamper og 245 minutter i vår. Han har notert seg for 3 scoringer og 1 målgivende.


Erlend

 • Vårens ninja

Jobbmaskineriet Erlend er sisteårs-junior og stakk av med den kreative ninjaprisen! Prisen er skreddersydd de vi gjerne ikke sær særlig mye til – gjerne grunnet skader og andre forpliktelser – før de dukker opp «ut av intet» og leverer varene.

Erlend har trent lite. Ikke at han er lat, for han er en dreven dommer som står på i krets. Han har også jobb. For å toppe det hele så sitter han i fotballgruppens ledelse. Slikt tar vi spesielt hensyn til i Junior 2, slik at ingen føler seg presset til å gi seg.

Det hjelper jo også på at Erlend leverer varene når han dukker opp. Scoring og målgivende har det blitt for spilleren som kan brukes over alt på banen. Dermed tok han ninjaprisen, med gode kandidater som Vetle (trener håndball), Fadul (skole) og Christian Martin (skade) også vurdert.


Marius

 • Vårens forsvarsspiller – JR1-bidragsytere

Sistemann som får seg en liten ekstramarkering her er fjorårets kaptein Marius B. Han har i vår spilt på Junior 1, men har sørget for å vie tid og krefter også til laget han bidro så sterkt med året før.

I en kamp meldte han seg til og med som keeper! (Arvid reddet han fra den jobben i siste minutt).

Marius har stått på for klubben i alle år. Til høsten venter lærlingplass, som betyr at han blir lite å se fremover. Han blir absolutt et savn!


 

Nå skal sommeren nytes og planer for høsten spikres. Det er mye som skal forbedres. Det gleder vi oss til å ta fatt på. En stor takk til spillere og publikum!