Grunnet stor tilvekst av spillere har Vadmyra idrettslag meldt på ytterligere et lag i Gutter 19-klassen for høsten 2018. 

Vårt G19-2 lag (junior 2) har i år fått et dusin nye spillere og teller nå nærmere 30 spillere. For å sikre best mulig kamp- og utviklings-tilbud har vi meldt på et Junior 3-lag, som driftes av Junior 2.

G19-3 (Junior 3) spiller i 4. divisjon. Junior 2 spiller også i høst i 3. divisjon.

Klubben er også i prosess med å styrke trener- og støtteapparat og fortsette å gjøre vårt beste for å skape et tilbud best mulig tilpasset spillernes ønsker og behov. Det tette og gode samarbeidet med Junior 1 og A-lag fortsetter også til høsten.

Lyst til å bli med?

Er du født i 1999, 2000 eller 2001 og ønsker å være med på moroa? Det er bare til å ta kontakt eller møte opp på trening. Junior 2 trener mandager og onsdager kl. 19:00. 

Junior 2-gruppen er populær og har så langt i år nesten doblet antall spillere. Foto: Per Molvik.

Da kan du bli med i en populær gjeng, kan delta på alle treninger og er garantert kamptilbud og mye spilletid.

For Vadmyra-supportere ser vi frem til å bidra med underholdende kamper hvor du får se samhold, action og inspirerende innsats. Vi håper å se dere på sidelinjen.

Les også

JR2 vs Nordre Fjell. Foto: Per Molvik

Junior 2: Et fotballtilbud skreddersydd din hverdag

Nysgjerrig på spill i Vadmyra? Vi satser på å tilby noe utenom det vanlige i årets Junior 2. Enten du satser hardt eller har det travelt i livet. Her er planene.

Junior 2: *Nye spillere *Antallet økt med 40 prosent *Johnny vårens spiller. Vårsesongen oppsummert!

Hvem ble vårens spiller? Hvor mange kamper ble vunnet? Hvem scoret flest mål? Her er alt du behøver å vite om vårsesongen for Junior 2.