Seks spillere fra Vadmyra Kvinner og Vadmyra Menn Senior 3 stilte opp som fokusgruppe i et spennende masterprosjekt.

Masterstudent Tommy Bjorøy ved Høyskolen Kristiania, som selv er tidligere Loddefjord-spiller, utforsker hvordan en toppklubb som Brann kan friste unge voksne til å ta turen til stadion.

Brann var ikke snauere enn at de stilte opp med stadion, og omvisning, for at fokusgruppen og studenten kunne utføre jobben. Kvinnelagets trener Mario Enrique Rojas Oyarce var ikke vanskelig å be når spørsmålet om laget kunne stille med tre spillere.

Fokusgruppe fungerer slik at studenten stiller de relevante spørsmål, som er til hjelp for en eller flere problemstillinger i masteroppgaven.

Cathrine Leirvåg, Marie Roksvåg og Ingrid Jeanette Tveit stilte opp fra kvinnelaget. Fra Senior 3 stilte Rochan Navukkarajan, Theodor Dyngeland Olsen og Arvid Olsen Daatland opp.

Branns markedssjef Mads Liabø er selv gammel Vadmyra-spiller, og han var ikke snauere enn å gi en imponerende omvisning på stadion (se bildegalleri nederst). Brann Stadion skal være en arena som samler alle, uavhengig av bakgrunn.

Tusen takk til SK Brann og student Tommy Bjorøy som ga spillerne våre et fint innblikk i både toppfotball og akademia.

PS: Jeg jobber selv ved Høyskolen Kristiania, og leder på fritiden Vadmyra Senior 3 – som spiller for å gi økt opperksomhet rundt arbeidsliv for unge voksne. Vi er alltid interessert i henvendelser som dette her. Ikke nøl med å ta kontakt.